ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 03 Μαρτίου 2016

Το νέο άλμπουμ της Στέλλας Καλλή είναι γεγονός!Σε συνεργασία με τον συνθέτη των επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους, έρχεται στις 19 Μαρτίου!
Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, δείτε τώρα τo σοκαριστικό video clip για ένα γυναικείο ζεϊμπέκικο που ραγίζει καρδιές…
Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να συναντιέται ένας δημιουργός με το ταλέντο και τις αποσκευές του Γιώργου Θεοφάνους με μια εξαιρετική γυναικεία φωνή σαν αυτή της Στέλλας Καλλή.
Όταν, όμως συμβεί, προκύπτουν τραγούδια όπως η «Πλάτη», ένα κλασικό ζεϊμπέκικο που συνοψίζει το πικρό αίσθημα της προδοσίας σε συγκινητικά κουπλέ κι ένα δυνατό ρεφρέν από μια γυναίκα νικημένη από το πάθος.
Το ίδιο αίσθημα προδοσίας πυροδοτεί και το σπαρακτικό video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, που διηγείται όχι μια ακόμη συνηθισμένη ιστορία απιστίας, αλλά το χρονικό της σοκαριστικής εγκατάλειψης στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη στιγμή, όταν η γυναίκα χρειάζεται την προστασία ενός άντρα κι εκείνος της γυρίζει… Πλάτη.
Η Στέλλα Καλλή αποκαλύπτει εδώ και ένα εκπληκτικό υποκριτικό πάθος, πέρα από την ερμηνεία και τη φωνή για τα οποία παίρνει συνήθως το χειροκρότημα.

Share

About Author