ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η Έλενα Παπαρίζου ντύνει με τη φωνή της το τραγούδι τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς «Ζωή Μου», πραγματοποιώντας μία άκρως δυναμική ερμηνεία!
Όπως ήταν γνωστό εξ αρχής, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επρόκειτο να γράψει τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι τίτλων του «Ζωή Μου». Στην πορεία, ήρθε και η έκπληξη ότι η ερμηνεύτριά του θα είναι η μοναδική Έλενα Παπαρίζου!
Το ομότιτλο τραγούδι του «Ζωή Μου» είναι μία υπέροχη μπαλάντα, συνοδευόμενη από την πιο δυναμική ερμηνεία που θα μπορούσε να έχει. Μία καθηλωτική και «ισοπεδωτική» ερμηνεία που κυριεύει τον ακροατή, από αυτές που έχουμε λατρέψει από την Έλενα Παπαρίζου!
Το «Ζωή Μου» είναι μία καινούρια δραματική ελληνοκυπριακή παραγωγή γεμάτη «Μυστικά, ίντριγκες, προδοσία, φιλοδοξίες, αλλά και έρωτα, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο φίλτρο του χρόνου, ανιδιοτελή αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια.»
Το έργο ξεκίνησε να προβάλλεται στην Κύπρο από τις αρχές του μήνα και από τις 26 Σεπτεμβρίου κάνει ντεμπούτο και στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες.

Share

About Author