ΔΙΑΦΟΡΑ — 11 Δεκεμβρίου 2016

Μια μέρα γεμάτη ντέρμπι η σημερινή, για να δούμε μπάλα και να
γουστάρουμε…

 

Όποιος έχει όρεξη να δει μπάλα σήμερα, θα το ευχαριστηθεί. Ματσάρες στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για τίτλους. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει μοιρασμένες αποδόσεις στα περισσότερα εξ' αυτών, γεγονός που φανερώνει το πόσο αμφίρροπα είναι.

Στην Ελλάδα, το ματς της ημέρας είναι το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Η γηπεδούχος είναι σαφώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, με τον Κορακάκη να εκμεταλεύεται την καλή προετοιμασία του Δέλλα και να δίνει τη δική του σφραγίδα στην τακτική της ομάδας. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είναι μετριότατος, όμως με τον Ουζουνίδη στον πάγκο δεν μπορεί παρά να πάει καλύτερα στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά, θέλοντας να ανέβει λίγο στη βαθμολογία, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε: Παναιτωλικός – Ηρακλής και Πανιώνιος – Κέρκυρα.

Στην Αγγλία, ξεχωρίζει ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και οι 13 πόντους διαφοράς από την κορυφή, της απαγορεύουν να ονειρεύεται τον τίτλο. Όμως, η είσοδος στην τετράδα είναι εφικτός στόχος και για να τον πετύχει πρέπει να κερδίζει τέτοιου τύπου ματς. Η Τότεναμ είναι 5η με έξι πόντους πάνω από την αντίπαλό της και θέλει μια σπουδαία νίκη για να δείξει πως το πρωτάθλημα δεν έχει φύγει από το μυαλό της. Η πρωτοπόρος Τσέλσι παίζει με τη Γ. Μπρομ, ενώ η Λίβερπουλ που την καταδιώκει, δίνει δύσκολο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ. Το μεσημέρι διεξάγεται και ο αγώνας Σαουθάμπτον – Μίντλεσμπρο.

Στην Ισπανία, δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι, αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να δει το ματς Θέλτα – Σεβίλλη. Οι Σεβιγιάνοι είναι 3οι και ακολουθούν τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αλλά παίζουν σε μια πολύ δύσκολη έδρα ίπως αυτή της Θέλτα.

Στη Γερμανία, μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει ανάμεσα στη Σάλκε και τη Λεβερκούζεν. Μπορεί οι δυο τους να είναι στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα, αλλά πραγματικά η δυναμική τους είναι για πολύ ψηλότερα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, καθώς προκρίθηκαν αμφότερες σε Champions League και Europa League. Νωρίς το απόγευμα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Μάιντς.

Στην Ιταλία, όλα τα φώτα στρέφονται στο ντέρμπι μίσους του Τορίνο, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Γιουβέντους. Παραδοσιακά σε αυτό το ματς έχουμε πολύ πάθος μέσα στο γήπεδο και τελικά κερδίζει η ομάδα που παίζει πιο δυνατά. Σπουδαίο ντέρμπι είναι και το Ρόμα – Μίλαν, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, τέσσερις πόντους πίσω από τη Γιουβέντους. Όσο για τη Νάπολι, που είναι σχετικά κοντά στην κορυφή, δοκιμάζεται στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι.

Στη Γαλλία, έχουμε ντέρμπι κορυφής Παρί – Νις. Οι γηπεδούχοι θέλουν πολύ να κερδίσουν για να πλησιάσουν την αντίπαλό τους, ενώ η Νις, μπορεί ακόμη και με ισοπαλία στο Παρίσι, να δείξει πως φέτος μπορεί να φτάσει ως το τέλος. Στα άλλα δύο ματς, έχουμε Λυών – Ρεν και Σεντ Ετιέν – Γκανκάν.

Για την Πριμέρα Λίγκα της Πορτογαλίας, θα γίνει το ντέρμπι κορυφής Μπενφίκα – Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι έχασαν από τη Μαρίτιμο πριν μια βδομάδα και πλέον έχει μόλις δύο περισσότερους πόντους από τη σημερινή τους αντίπαλο. Πάντως, η ψυχολογία της Σπόρτινγκ δεν είναι καθόλου καλή, μετά τον αποκλεισμό από τη Λέγκια μεσοβδόμαδα.

Από κει και πέρα, υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα ματς και σε άλλες ευρωπαϊκές λίγκες, όπως το Άντερλεχτ – Μπριζ στο Βέλγιο, το Άλκμααρ – Φέγενορντ στην Ολλανδία και το Στουρμ Γκρατς – Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author