ΔΙΑΦΟΡΑ — 17 Δεκεμβρίου 2016

Γιουβέντους – Ρόμα το κορυφαίο ματς της ημέρας.

Το Σάββατο είναι "ιερή μέρα" για όποιον παίζει στοίχημα. Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης "τρέχουν" και τη συγκεκριμένη στιγμή τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο σε καμία κορυφή. Ευκαιρία να μάθουμε ποιες εταιρείες παίρνουν Paysafe, ίσως τον πιο δημοφιλή τρόπο κατάθεσης στην Ελλάδα.

Ξεκινάω από την Ιταλία, διότι εκεί παίζεται το ματς της ημέρας. Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να αποκοπεί από την κύρια αντίπαλό της. Η Ρόμα επισκέπτεται με καλή ψυχολογία το Τορίνο και σε περίπτωση νίκης μειώνει στον πόντο από την απόλυτη κυρίαρχο του Καμπιονάτο. Στα άλλα 2 αποψινά παιχνίδια η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα και η Έμπολι την Κάλιαρι.

Στα δικά μας, στη Σούπερ Λίγκα, το μεγάλο παιχνίδι απουσιάζει. Ωστόσο, η έξοδος του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα εύκολη δεν πρόκειται να είναι. Πλατανιάς – Ατρόμητος και Βέροια – Ξάνθη είναι τα άλλα δύο σημερινά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι συνεχίζει την φρενήρη πορεία της προς τον τίτλο. Πέρασε από την έδρα της Σάντερλαντ και τώρα καλείται να κάνει το ίδιο στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Η Λέστερ πάει ξανά εκτός έδρας, αυτή τη φορά στην έδρα της Στόουκ, ψάχνοντας την πρώτη της νίκη μακριά από το "King's Power". Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε παλληκαρίσιο διπλό στην Πάλας και αυτή τη φορά δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Μπρόμ του παμπόνηρου Πούλις. Σάντερλαντ – Γουότφορντ, Μίντλεσμπρο – Σουόνσι και Γουέστ Χαμ – Χαλ τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν συνεχίζεται με 4 αναμετρήσεις. Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάλαγα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ξεπεράσει την κρίση που διανύει υποδεχόμενη τη Λας Πάλμας. Χιχόν – Βιγιαρεάλ και Γρανάδα – Σοσιεδάδ συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Η Λειψία έκανε την πρώτη της ήττα εκεί που δεν το περίμενε κανείς, αλλά έτσι είναι η Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη φορά η εντυπωσιακή νεοφώτιστη υποδέχεται τη Χέρτα Βερολίνου με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Το Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται ένα ματς με αρκετά γκολ, ενώ τα Σάλκε – Φράιμπουργκ και Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ θα έχουν ευκαιρίες στο live στοίχημα. Βέρντερ – Κολωνία και Μάιντζ -Αμβούργο τα άλλα δύο.

Τέλος, στο Σαμπιονά ξεχωρίζει η έξοδος της Παρί στην έδρα της Γκινγκάμπ. Κατά τα άλλα, έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν τα Τουλούζ – Νανσί και Λοριάν Σεντ Ετιέν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author