ΔΙΑΦΟΡΑ — 18 Δεκεμβρίου 2016

Σίτι – Άρσεναλ το παιχνίδι της ημέρας.

Γεμάτη είναι και σήμερα η μέρα από παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει προ πολλού αποδόσεις και οι betmasters έχουν "κυκλώσει" τα σημεία που θα μάς στείλουν ταμείο.

Ξεκινάω από την Πρέμιερ Λιγκ, γιατί εκεί διεξάγεται το ματς της ημέρας. Αυτό δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Ο εγωισμός του Πεπ έχει πληγωθεί για τα καλά, ωστόσο έδειξε σημάδια ζωής στο 2-0 επί της Γουότφορντ μεσοβδόμαδα. Η δε Άρσεναλ υπέστη ήττα στο "Γκούντισον Παρκ" και μια δεύτερη συνεχόμενη θα την αφήσει πολύ πίσω στη μάχη της κορυφής. Αν μη τι άλλο ο αγωνιστικός χώρος θα γεμίσει από παίχτες που έχουν πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση, οπότε περιμένουμε καλό παιχνίδι. Τότεναμ – Μπερνλι και Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον κλείνουν την 17η αγωνοστική.

Η Σούπερ Λίγκα έχει αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον με την έλευση του Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" πέρασε επεισοδιακά στην επόμενη φάση του κυπέλλου παίρνοντας τη μπουκιά από το στόμα του Ηρακλή με ανέλπιστο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Τώρα έχει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας, αυτή τη φορά στον θεσσαλικό κάμπο με την ΑΕΛ. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παιναιτωλικό στο Φάληρο σε ένα θεωρητικά εύκολο μεσημέρι γι' αυτόν, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο Λεβαδειακός τον Πανιώνιο.

Φουλ πρόγραμμα έχουμε στην Ιταλία. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Λάτσιο – Φιορεντίνα, όμως δεν πάει πίσω και το Νάπολι – Τορίνο. Αυτή δε που ανοίγει την ημέρα είναι η Ίντερ που παίζει στην έδρα της Σασουόλο. Κιέβο – Σαμπντόρια, Ουντινέζε – Κροτόνε, Πεσκάρα – Μπολόνια και Τζένοα – Παλέρμο τα άλλα ματς.

Ντάρμσταντ – Μπάγερν και Λεβερκούζεν – Ίνγκολσταντ είναι τα δύο μοναδικά παιχνίδια για τη Μπουντεσλίγκα και η λογική λέει ότι θα επικρατήσουν τα φαβορί.

Ματσάρα έχει στη Γαλλία, καθώς η εκπληκτική φέτος Μονακό φιλοξενεί τη Λυών. Η Νις προκειμένου να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας πρέπει να κάμψει εντός έδρας την αντίσταση της Ντιζόν. Το Μαρσέιγ – Λιλ είναι το τρίτο ματς της ημέρας.

Τέλος, στην Ισπανία λάμπει δια της απουσίας της η Ρεάλ, καθώς αυτή την εβδομάδα είχε υποχρεώσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα έχει έστω και προσωρινά την ευκαιρία να την πλησιάσει στην κορυφή υποδεχόμενη την Εσπανιόλ στο καταλανικό ντέρμπι. Λεγκανιές – Εϊμπάρ και Λα Κορούνια – Οσασούνα οι άλλες δύο αναμετρήσεις.

 

 

 

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author