ΔΙΑΦΟΡΑ — 31 Δεκεμβρίου 2016
Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ αποχαιρετούν το 2016.

Ώρες ώρες χλευάζω τους Άγγλους για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Άλλες φορές όμως ευχαριστώ τον "θεό του στοιχήματος" που υπάρχουν κι αυτοί τέτοιες μέρες, γιατί δεν θα είχαμε προς τα πού ν' ακουμπήσουμε. Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ θα απασχολήσει τη μελέτη μας παραμονή πρωτοχρονιάς. Διάβασε ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Προσοχή στο Λίβερπουλ, γιατί το ματς καίει! Ο Κλοπ περιμένει τον Γκουαρντιόλα σε ένα από τα πιο υποσχόμενα από πλευράς θεάματος παιχνίδια σε ολόκληρη τη σεζόν. Το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρα το καλύτερο ματς που κλείνει το 2016. Το τρένο της Τσέλσι είναι πραγματικά ασταμάτητο. Οι "μπλε" πέτυχαν το 12/12 με τη Μπόρνμουθ κι επόμενο θύμα τους είναι η Στόουκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ρυθμό μοιάζει να έχει βρει επιτέλους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που για πρώτη φορά φέτος έχει πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Μουρίνιο θέλει να τις κάνει πέντε κόντρα στη Μίντλεσμπρο στο "Ολντ Τράφορντ". Η Λέστερ βρίσκεται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Γουέστ Χαμ δεν είναι ο κατάλληλος αντίπαλος αυτή τη στιγμή για να ανακάμψει, μιας και τα "σφυριά" τον τελευταίο μήνα φαίνεται πως βρίσκουν τον περσινό καλό τους εαυτό. Μπέρνλι – Σάντερλαντ, Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι – Μπόρνμουθ τα άλλα τρία παιχνίδια της ημέρας.

Για όποιον δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στην Πρέμιερ, υπάρχει και η Τσάμπιονσιπ. Ξεχωρίζουν τα Μπάρνσλεϊ – Μπέρμιγχαμ, Χάντερσφιλντ – Μπλάκμπερν και Πρέστον – Σέφιλντ Γουένστντεϊ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author