ΔΙΑΦΟΡΑ — 02 Ιανουαρίου 2017

Γιορτές με μπάλα στο νησί.

Οι Άγγλοι κάθε χρόνο αποδεικνύουν ότι το ποδόσφαιρο γι' αυτούς είναι μέρος της κουλτούρας τους κι ένας τρόπος να διασκεδάσουν μέσα στις γιορτές. Εδώ και μέρες παίζουν ασταμάτητα μπάλα και είναι ο λόγος που βρίσκουμε τι να παίξουμε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Μεγάλο ντέρμπι δεν έχει η Πρέμιερ Λιγκ σήμερα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές στα τέλη Νοεμβρίου με απολογισμό μια ισοπαλία και μια νίκη για τους "μπέμπηδες", ωστόσο το αποψινό θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Το Έβερτον – Σαουθάμπτον έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί ο Κούμαν έρχεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, αλλά και διότι πρόκειται για δύο συλλόγους με τους ίδιους στόχους. Η Λίβερπουλ παίζει στο Σάντερλαντ με στόχο να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Σίτι υποδέχεται τη Μπέρνλι. Το Μίντλεσμπρο – Λέστερ έχει μεγάλη σημασία διότι όποιος κερδίσει ξεφεύγει για λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τέλος, στο Γουέστ Μπρομ – Χαλ ο Πούλις έχει αποδείξει πως εντός έδρας τουλάχιστον έχει τον τρόπο να κάνει μια χαψιά τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας.

Όλες οι ομάδες της Τσάμπιονσιπ ρίχνονται στη μάχη σήμερα στις 17:00 με δώδεκα αγώνες συνολικά! Μπράιτον και Νιούκαστλ έχουν ξεχωρίσει στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται στις δικές του μονομαχίες. Η πρώτη έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς φιλοξενείται από τη Φούλαμ, μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας. Οι δε "ανθρακωρύχοι" έχουν πιο βατή έξοδο στην έδρα της Μπλάμπερν η οποία παλεύει για να σωθεί. Λιντς – Ρόδεραμ και Κάρντιφ – Άστον Βίλα δύο από τα καλύτερα παιχνίδια της ημέρας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author