ΔΙΑΦΟΡΑ — 08 Ιανουαρίου 2017

Με συνθήκες παγετού στα ελληνικά γήπεδα.

Αμείωτο είναι το ενδιαφέρον σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Καμπιονάτο που συνεχίζονται και σήμερα με γεμάτο πρόγραμμα. Φυσικά δεν λείπουν και τα δικά μας, αυτά της Σούπερ Λίγκας, που ελέω χιονιά θα διεξαχθούν με πολικό ψύχος. Το κρύο βέβαια θα το έχουμε υπόψη και στα προγνωστικά.

Δεν ξέρω πόσο καιρό έχετε να κοιτάξετε τον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Όσοι το επιχειρήσετε θα συνειδητοποιήσετε ότι στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό δεν είναι ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά η Ξάνθη! Με λίγα λόγια το μεταξύ τους ματς απόψε στα "Πηγάδια" αποτελεί ντέρμπι κορυφής. Ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να ξαναμπεί στην πρώτη πεντάδα. Παναιτωλικός – Πανιώνιος και Πλατανιάς – ΑΕ Λάρισας τα άλλα δύο σημερινά ματς.

Το καλύτερο σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο "Μαδριγάλ", εκεί όπου η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες έδρες όχι μόνο στην Ιβηρική χερσόνησο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, άρα γίνεται κατανοητό πόσο θα δυσκολευτούν να περάσουν οι Καταλανοί. Μπιλμπάο – Αλαβές, Μπέτις – Λεγκανές και Θέλτα – Μάλαγα τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια.

Στο Καμπιονάτο λείπει το μεγάλο ντέρμπι, όμως υπάρχουν πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις από τις οποίες βγαίνουν ωραία σημεία. Μια από αυτές είναι το Τζένοα – Ρόμα. Οι Γενοβέζοι δεν κάνουν το χατίρι σε κανέναν εντός έδρας. Όποιος δει το ματς θα καταλάβει τι εννοώ. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Ουντινέζε – Ίντερ. Επέστρεψαν ή όχι οι "νερατζούρι" στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου; Το συγκεκριμένο είναι ένα ματς αποδείξεων. Γιουβέντους και Μίλαν λογικά θα έχουν πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχονται τις Μπολόνια και Κάλιαρι αντίστοιχα. Σασουόλο – Τορίνο, Πεσκάρα – Φιορεντίνα, Λάτσιο – Κροτόνε και Κιέβο – Αταλάντα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author