ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 11 Ιανουαρίου 2017

“Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
Του να μην Υπάρχεις”

Βιβλίο Σταμάτη Γονίδη
Νέα κυκλοφορία
Εκδόσεις ΑΚΤΙΣΤΟΝ
Το δεύτερο συγγραφικό εγχείρημα του διάσημου μέχρι σήμερα για την καλλιτεχνική του διαχρονική παρουσία στα μουσικά μας πράγματα Σταμάτη Γονίδη είναι γεγονός.
Το καινούργιο βιβλίο του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τίτλο Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ Του να μην Υπάρχεις, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΑΚΤΙΣΤΟΝ και ήδη διανέμεται στα βιβλιοπωλεία.
Με λόγο απλό μεστό και δυνατό, επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας τα οποία είναι γνωστό στο κοινό πως τα τελευταία χρόνια προσεγγίζει με την ιδιότητα του ανθρώπου που παρατηρεί, αισθάνεται, σκέφτεται, αναλύει και κυρίως ζει και βιώνει.
Με καθαρή ματιά σε ό, τι προβληματίζει και ίσως κάποιες φορές διχάζει τους ανθρώπους ως προς τα συστήματα πίστης, τολμά και προσεγγίζει με απλότητα, αφηγηματική αυθεντικότητα, έννοιες δύσκολες και θέματα που ήδη έχουν τη σφραγίδα των απόψεων μεγάλων και διάσημων ερευνητών του είδους και ταυτόχρονα εκπλήσσει τον αναγνώστη με τις μεστές του αυθεντικές αποφθεγματικές φράσεις αλήθειας.
Η παρατήρηση είναι πηγή της γνώσης και σ’ αυτή βασίστηκαν οι μεγάλες αλήθειες που αποτελούν πηγή της πίστης του ανθρώπου.
Σ’ αυτή την παρατήρηση και στα αποτελέσματά της, όπως τα βλέπει ένας ακόμη άνθρωπος ανάμεσά μας, βασίζεται και το βιβλίο του Σταμάτη Γονίδη.
Μία ακόμα καλλιτεχνική διάσταση του Σταμάτη Γονίδη ανάμεσα σε άλλες, με κύρια τη ερμηνευτική του, ήδη συζητιέται και φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού και πριν ακόμη την κυκλοφορία του βιβλίου.
Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι εικαστικό έργο του Σταμάτη Γονίδη από συλλογή έργων του που θα εκτεθεί στο μέλλον για κοινωνικούς σκοπούς.

Share

About Author