ΔΙΑΦΟΡΑ — 26 Ιανουαρίου 2017

Μεσοβδόμαδο λατρεμένο μενού με Ευρωλίγκα και κύπελλα.

Για άλλη μια Πέμπτη θα μας απασχολήσει στοιχηματικά τόσο η Ευρωλίγκα όσο και τα κύπελλα σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία. Με λίγα λόγια μια συνήθεια που έγινε λατρεία τους τελευταίους δύο μήνες.

Τσέκαρε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος έχουμε δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό έχοντας ήδη κερδίσει με 0-2 μέσα στο Αγρίνιο. Η μισή και παραπάνω δουλειά έχει γίνει, απλώς θα σφραγίσει την πρόκρισή του στους 8. Στο άλλο ματς ο Πλατανιάς φιλοξενεί στα Χανιά τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι, καθώς αυτό στην Ήπειρο είχε αναβληθεί λόγω χιονιού.

Με το ένα πόδι στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε κερδίσει με 2-0 τη Χαλ στο "Ολντ Τράφορντ". Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω από τις "τίγρεις" για να σταματήσουν τους "μπέμπηδες" και τον Μουρίνιο.

Επίσης, μεγάλο προβάδισμα έχει πάρει η Μπαρτσελόνα έναντι της Σοσιεδάδ, αφού την είχε κερδίσει στο "Ανοέτα" με 0-1. Εν ολίγοις οι Βάσκοι θέλουν νίκη μέσα στο "Καμπ Νου" για να πάνε στους 4 του Κόπα ντελ Ρέι, πράγμα όχι απίθανο αλλά πάρα πολύ δύσκολο.

Τέλος, για την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός παίζει ματς αποδείξεων μέσα στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε και από τη Βιτόρια, έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες και παίζει πραγματικά πολύ καλό μπάσκετ που ξεκινάει από την καλή του άμυνα, ενώ οι "πράσινοι" έχουν σκαμπανεβάσματα. Όποιος κερδίσει εδραιώνει πιθανότατα τη θέση του στα playoffs. Στα άλλα ματς έχουμε Φενέρ – Γαλατά και Ούνιξ – Μακάμπι.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author