ΔΙΑΦΟΡΑ — 29 Ιανουαρίου 2017

Το ντέρμπι της Παρί με τη Μονακό όλα τα λεφτά απόψε.

Κρίσιμη η τελευταία Κυριακή του Γενάρη για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ενδέχεται να ξεδιαλύνει η κατάσταση στην κορυφή του Σαμπιονά ή μπορεί και να γίνει ακόμη πιο περίπλοκη. Μεγάλο το ενδιαφέρον φυσικά και για τους πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μάθε ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Η Παρί σεν Ζερμέν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται στο -3 από τη Μονακό η οποία αρνείται να χάσει και περιμένει τους Μονεγάσκους με το μαχαίρι στα δόντια. Αν δεν τους κερδίσει κι απόψε, τότε το γαλλικό πρωτάθλημα θα πάρει άγρια μορφή. Στο μεταξύ η Νις έχει μπλοκάρει το τελευταίο διάστημα, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Αν κερδίσει απόψε την Γκινγκάμπ, υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθεί πρώτη.

Στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να μην υπάρχει ενδιαφέρον για την 1η θέση, όμως κατά τα άλλα γίνεται χαμός, αφού ούτε στα playoffs ξέρουμε ποιος θα μπει ούτε ποιος θα πέσει. Έτσι, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βέροια η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς για να σωθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός, που έχει σημάνει come back με τον Ουζουνίδη, περιμένει στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό. Ο δε ΠΑΟΚ ξανασυναντιέται για 3η φορά μέσα στο μήνα με τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο. Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς – Κέρκυρα τα άλλα δύο παιχνίδια.

Στην Ισπανία πλέον η Ρεάλ βρίσκεται μόλις στο +1 από τη Σεβίλλη και στο +2 από την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" παίζουν στην έδρα της Μπέτις νωρίς το μεσημέρι και θα περιμένουν στραβοπάτημα της "βασίλισσας" στο "Μπερναμπέου" με τη Σοσιεδάδ. Εν τω μεταξύ η Σεβίλλη καλείται να περάσει από την έδρα της Εσπανιόλ. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με το Μπιλμπάο – Χιχόν.

Η Ντόρτμουντ είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα το 2016. Μπήκε δυναμικά στο 2017 και σήμερα παίζει στην πολύ σκληρή έδρα της Μάιντζ προκειμένου να εδραιωθεί έστω στην πρώτη τετράδα. Στο άλλο ματς της ημέρας η Χέρτα δοκιμάζεται στο Φράιμπουργκ.

Το ιταλικό μενού, όπως κάθε Κυριακή, είναι πολύ πλούσιο. Ξεχωρίζει η έξοδος της Μίλαν στο Ούντινε και αυτή της Ρόμα στη Γένοβα με την Σαμπντόρια. Η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο, ενώ Φιορεντίνα και Νάπολι αγωνίζονται εντός έδρας με Τζένοα και Παλέρμο αντίστοιχα.

Για τους 32 του FA cup Αγγλίας οι περισσότεροι αγώνες διεξήχθησαν χθες, όμως και σήμερα παίζουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Γουίγκαν και η Γουότφορντ παίζει στην έδρα της Μίλγουολ.

Τέλος, έχουμε φτάσει στους 8 του Κόπα Άφρικα και σήμερα διεξάγονται οι δύο προημιτελικοί. Από τα Κονγκό – Γκάνα και Αίγυπτος – Μαρόκο θα προκυψουν δύο ομάδες για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author