ΔΙΑΦΟΡΑ — 30 Ιανουαρίου 2017

Flash back στις κόντρες των 'αιωνίων'

Αναμφισβήτητα πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Την τρέχουσα σεζόν έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές και το σκορ είναι ανεξαρτήτως διοργάνωσης 3-1 υπέρ των "ερυθρόλευκων". Θα ακολουθήσουν κι άλλες φυσικά, όμως ας κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση στο τί έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Εδώ βρίσκονται όλες οι πληροφορίες για το νόμιμο στοίχημα.

Η πρώτη σύγκρουση ήταν αυτή του Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Εκεί οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν με 88-63. Ήταν σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, πιο δουλεμένη σε αντίθεση με τους "πράσινους" που ακόμη δεν είχαν βρει τα πατήματά τους. Πρωταγωνιστές ήταν οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Γκριν που σκόραραν ακατάπαυστα. Νωρίς πάντως για οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Επόμενη συνάντηση για την Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο, δηλαδή σχεδόν μετά από έναν μήνα. Σε καλύτερη κατάσταση το "τριφύλλι" σε σχέση με τον Οκτώβρη, όμως ο Ολυμπιακός λειτούργησε με μεγαλύτερη ψυχραιμία στις ειδικές καταστάσεις. Με το σκορ στο 77-77 γίνεται άψογη συνεργασία Σπανούλη – Πρίντεζη κι ο δεύτερος πηγαίνει στοις βολές. Ευστοχεί στην πρώτη και λαμβάνει οδηγία να αστοχήσει στη δεύτερη, αφού μένουν μόλις 3". Αυτός… κατά λάθος βάζει την μπάλα στο καλάθι! Στο 77-79 ο Παναθηναϊκός επαναφέρει από το κέντρο, όμως ο Φώτσης αστοχεί σε σουτ τριών πόντων.

Και φτάνουμε στον Γενάρη. Η φετινή Ευρωλίγκα έφερε… πρόωρα αντιμέτωπους τους "αιωνίους" στο ΣΕΦ. Ήταν ίσως το χειρότερο ποιοτικά παιχνίδι από τα τέσσερα της σεζόν. Ο Ολυμπιακός βρήκε απροσδόκητες λύσεις από Παπαπέτρου και Μπιρτς αλλά είχε και περισσότερο πάθος. Για τον Παναθηναϊκό μόνο οι Ρίβερς και Τζέιμς είχαν επαφή με το αντίπαλο καλάθι αλλά δεν έφταναν. Ο εξάστερος έμεινε στους 69 πόντους, δέχτηκε 77 κι έφυγε ξανά με κατεβασμένο το κεφάλι από το Φάληρο.

Τον ίδιο μήνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Άρη να περιμένει ήδη στον τελικό. Ο Ολυμπιακός μετρούσε ήδη 3 νίκες στα μεταξύ τους και η ψυχολογική πίεση στο "τριφύλλι" ήταν μεγάλη. Ένα πιθανό 4-0 θα ήταν πλήγμα στο πρεστίζ της ομάδας. Ωστόσο, ο Πασκουάλ πήγε πολύ καλά διαβασμένος στο ΣΕΦ. Δεν έτρεξε, δεν πήγε σε βεβιασμένες επιλογές. Καλύτερος στο 5 vs 5 οδήγησε το ματς εκεί που ήθελε, τα σουτ του Ρίβερς έμπαιναν από παντού, ο άσος από το μανίκι του Ισπανού ήταν ο Γκάμπριελ και το 67-77 ήταν απολύτως δίκαιο.

Αν κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, γίνεται το απόλυτο φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το ροζ φύλλο, πιθανότατα θα παίξει ρόλο η διαφορά πόντων ή κάποια γκέλα στον δεύτερο γύρο. Πάντως σε περίπτωση ισοβαθμίας πολύ δύσκολα θα χάσουν το αβαντάζ των 25 πόντων οι Πειραιώτες.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author