ΔΙΑΦΟΡΑ — 01 Φεβρουαρίου 2017

Πανδαισία αγώνων με αποκορύφωμα το Ατλέτικο – Μπάρτσα.

Σούπερ Λίγκα θέλετε; Έχει. Κύπελλο Ελλάδας θέλετε; Μάλιστα. Κόπα ντελ Ρέι; Κι από αυτό θα πάρουμε. Και ημιτελικό Κόπα Άφρικα και Πρέμιερ Λιγκ και Κόπα Ιτάλια και Καμπιονάτο. Μα καλά, είστε σίγουροι ότι είναι Τετάρτη; Το μόνο βέβαιο είναι ότι πιο δυναμικά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Φεβρουάριος.

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο στοίχημα βρισκεται εδώ!

Ας ξεκινήσουμε με τα εγχώρια. Έχουμε δύο ματσάκια εξ αναβολής για τη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη 2η θέση του πίνακα αν περάσει από τη Λάρισα. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη διότι και απουσίες έχει και κάποια εσωτερικά προβληματάκια. Στο άλλο ματς ο Ηρακλής πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Κέρκυρα στο "Καυταντζόγλειο" προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Για το κύπελλο Ελλάδος ο Παναθηναϊκός πάει να κάνει αγγαρεία στην έδρα του Κισσαμικού, αφού το 3-0 της Λεωφόρου του έχει εξασφαλίσει μια θέση στους 8. Η δε ΑΕΚ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό τον οποίο είχε κερδίσει στη Βοιωτία με 0-1. Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι πιο ανοιχτά. Στα Γιάννενα θα γίνει μεγάλη μάχη, αφού ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 κόντρα στον Πλατανιά και η Λαμία θα πάει στο Περιστέρι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τον Ατρόμητο έπειτα από το 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται η μεσοβδόμαδη 23η αγωνιστική με τρία ματς. Το πιο ενδιαφέρον διεξάγεται στο Λονδίνο όπου η Γουέστ Χαμ χωρίς τον Παγέτ πλέον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται εκτός τετράδας. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη πλευρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τη Χαλ λίγες ημέρες αφού την απέκλεισε στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Τέλος, στο Στόουκ – Έβερτον έχουμε κόντρα φορμαρισμένων.

Εξ αναβολής παιχνίδι έχουμε και για το Καμπιονάτο. Ο λόγος για το Πεσκάρα – Φιορεντίνα, ενώ στη Ρώμη διεξάγεται και ο τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Ιτάλια με τη Ρόμα να φιλοξενεί την Πεσκάρα.

Το ματς της ημέρας φυσικά λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη, εκεί όπου η ντεφορμέ Ατλέτικο περιμένει την Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλή της κατάσταση, ωστόσο αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα όταν μιλάμε για τέτοιο ντέρμπι.

Εν τω μεταξύ το Κόπα Άφρικα πλησιάζει στο τέλος του. Φτάσαμε αισίως στα ημιτελικά και σήμερα παίζει το πρώτο ζευγάρι. Η Αίγυπτος φαντάζει φαβορί μπροστά στην Μπουρκίνα Φάσο, η οποία όμως δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Το έκανε πριν λίγες η Τυνησία και πήγε σπίτι της.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author