ΔΙΑΦΟΡΑ — 21 Φεβρουαρίου 2017

Η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με "καυτά" ζευγάρια.

Την περασμένη εβδομάδα οι τρεις από τις οκτώ ομάδες που αγωνίστηκαν σχεδόν "αγκάλιασαν" μια θέση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρί, Μπάγερν και Ρεάλ μόνο με θαύμα θα χάσουν το εισιτήρια για τους 8 και ουσιαστικά μόνο η Μπενφίκα με την Ντόρτμουντ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό είναι το ένα από τα δύο σημερινά ζευγάρια. Η Σίτι ξεκίνησε με τους καλυτερους οιωνούς την τρέχουσα σεζόν. Στην πορεία όμως ο Γκουαρντιόλα κατάλαβε πολύ καλά ότι η ζωή στο "νησί" δεν είναι καθόλου εύκολη. Οι "πολίτες" πλέον βρίσκονται στο -8 από την κορυφή της Πρέμιερ και δύσκολα θα λυγίσουν την Τσέλσι. Όσον αφορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από την Μπαρτσελόνα άλλοτε με καλές κι άλλοτε με μέτριες εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή ωστόσο βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και θα παλέψουν για τη νίκη με "καθαρό" σκορ. Η Μονακό έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία φέτος. Είναι πρώτη στο Σαμπιονά και στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αψεγάδιαστη. Πέραν του ότι απέκλεισε στα προκριματικά τις Φενέρ και Βιγιαρεάλ, πήρε και την πρώτη θέση στον όμιλό της βάζοντας από κάτω τις Λεβερκούζεν, Τότεναμ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ζαρντίμ θεωρείται από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Ευρώπης αυτή τη στιγμή και το "παιχνίδι της σκακιέρας" με τον Πεπ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο άλλο ζευγάρι συγκρούονται η Λεβερκούζεν και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι "ασπιρίνες" διανύουν μια πολύ κακή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και ούτε με θαύμα δεν θα είναι στην πρώτη τετράδα. Παρόλα αυτά, στον όμιλό τους κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη θέση πίσω από τη Μονακό και να πετάξουν εκτός τόσο την Τότεναμ όσο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Ατλέτικο δεν θυμίζει την ομάδα που μασούσε σίδερα τα τελευταία χρόνια σε Πριμέρα και Ευρώπη. Είναι εμφανές ότι μάλλον η εποχή του Σιμεόνε έχει φτάσει στο τέλος της ή έστω έχει αλλάξει μορφή. Ο Τσόλο πάντως πιστεύει στους παίχτες του και προσπαθεί να το δείχνει σε κάθε ματς. Εν τω μεταξύ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη πρώτη θέση του γκρουπ της αφήνοντας στην δεύτερη την Μπάγερν. Το λιγότερο που θα επιδιώξουν να πετύχουν οι "ροχιμπλάνκος" είναι να σκοράρουν και παράλληλα να αποφύγουν μια ήττα.

Όποιος δεν έχει έμπνευση στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να ασχοληθεί είτε με το Καέν – Νανσί, το εξ αναβολής ματς για το Σαμπιονά, είτε με τις μικρές Αγγλίας που έχουν γεμάτο πρόγραμμα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author