ΔΙΑΦΟΡΑ — 26 Φεβρουαρίου 2017

Σε Ατλέτικο – Μπάρτσα, Ίντερ – Ρόμα και Ολυμπιακό – Πανιώνιο το ενδιαφέρον.

Σε αντίθεση με το μενού του Σαββάτου, αυτό της Κυριακής είναι γεμάτο ντέρμπι. Σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και… Ελλάδα παίζονται "καυτά" ματς και οι επιλογές μας πολλαπλασιάζονται. Τα κεφάλια μέσα και μελέτη.

Εδώ μένεις πάντα ενήμερος για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης. Ειδικά τα τελευταία χρόνια οι κόντρες τους είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για την Πριμέρα καθηλώνουν εκατομμύρια κόσμο. Ο λόγος για το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα. Και οι δύο δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Η Μπάρτσα μετά το 4-0 από την Παρί μαζεύει τα κομμάτια της, ενώ η Ατλέτικο μετά βίας είναι μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος. Η δε Ρεάλ έχασε από τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα και από εδώ και πέρα οι απώλειες θα κοστίζουν περισσότερο. Το ματσάκι στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, αφού μιλάμε για μια έδρα από την οποία ελάχιστοι περούν τα τελευταία χρόνια.

Είναι τρομερό ότι έπειτα από 21 αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκα ο Πανιώνιος βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Έτσι, το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ντέρμπι κορυφής. Οι "κυανέρυθροι" παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαιωματικά βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Ο δε Ολυμπιακός γύρισε θριαμβευτής από την Τουρκία, έχει όμως το βάρος της ήττας από την ΑΕΚ και πρέπει να κερδίσει για να σκορπίσει όποια ψευδαίσθηση ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Η Ένωση στα καλά της πλέον με Χιμένεθ στον πάγκο περιμένει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΛ σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. Επίσης στη Θεσσαλονίκη έχουμε ντέρμπι της πόλης με τον Ηρακλή να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο δικέφαλος του βορρά είναι το μεγάλο φαβορί. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με το ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός.

Στην Ιταλία έχουμε το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Ίντερ με τη Ρόμα. Από τότε που ανέλαβε ο Πιόλι τους "νερατζούρι" έχουν αλλάξει εντελώς πρόσωπο. Πλέον βρίσκονται στο -6 από την πρώτη τριάδα και ίσως να μην είναι πολύ αργά ακόμη και για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς με τους "τζιαλορόσι" έχει τεράστια βαθμολογική σημασία και θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθληματος. Λάτσιο – Ουντινέζε και Σασουόλο – Μίλαν δύο από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ημέρας.

Ντέρμπι έχουμε και στη Γαλλία. Μπορεί η Μαρσέιγ να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο μια αναμέτρηση με την Παρί έχει πάντα τη δική της βαρύτητα. Με την ψυχολογία στα ύψη οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να επαναλάβουν την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0 με την Τουλούζ). Λυών – Μετς και Σεντ Ετιέν – Καέν τα άλλα δύο παιχνίδια.

Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται ένα και μόνο παιχνίδι. Η αποκλεισμένη από το Γιουρόπα Λιγκ Τότεναμ στρέφεται αποκλειστικά στα εγχώρια και υποδέχεται την πολύ επικίνδυνη Στόουκ του Χιουζ. Εδώ θα δείξουν οι "πετεινοί" αν μπορούν να αντέξουν την πίεση και να παραμείνουν στην τετράδα.

Κλείνω με Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου οι Σάλκε και Γκλάντμπαχ δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους. Οι "βασιλικοί μπλε" απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκαν στους 16 του Γιουρόπα, όμως στο πρωτάθλημα είναι στο -8 από την 6άδα. Αρχής γενομένης σήμερα με αντίπαλο την εξαιρετική Χόφενχαϊμ θέλουν να επιστρέψουν στα υψηλά στρώματα. Η δε Γκλάντμπαχ πήρε τεράστια πρόκριση στη Φλωρεντία με απίθανη ανατροπή και τώρα πάει στην έδρα της Ίνγκολσταντ φουριόζα για το διπλό.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author