ΔΙΑΦΟΡΑ — 02 Μαρτίου 2017

Κύπελλο Ελλάδος, Πριμέρα Ντιβιζιόν κι Ευρωλίγκα το κυρίως μενού.

Την Πέμπτη έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή τη φορά θα το στερηθούμε αλλά θα βρούμε τρόπο να αναπληρώσουμε το κενό. Πρώτα και καλύτερα με το κύπελλο της χώρας μας το οποίο βρίσκεται στη φάση των προημιτελικών. Στη συνέχεια με δύο καλά ματσάκια από την Πριμέρα και τέλος με την αγαπημένη μας Ευρωλίγκα.

Πρέπει πάντα να είσαι ενήμερος για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη μισή πρόκριση στα Πηγάδια με το 2-1 επί της Ξάνθης. Θα πρέπει κυριολεκτικά να αυτοκτονήσει στην Τούμπα για να μην είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο οι "ακρίτες" έχουν αποδείξει την τρέχουσα σεζόν ότι δεν πρέπει κανείς να τους υποτιμά. Βέβαια, για να προκριθεί η Ξάνθη θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές, πράγμα αρκετά δύσκολο μέσα στην καυτή έδρα του δικεφάλου. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Πρώτα απ' όλα προέρχεται από την ήττα από τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκης, ενώ ακολουθεί και το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο, έμεινε στο 0-0 και τώρα πάει στο Περιστέρι πολύ προσεκτικά. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η έδρα του Ατρομήτου είναι μία από τις πιο δύσκολες για τους "ερυθρόλευκους".

Η Ευρωλίγκα έπειτα από μία εβδομάδα διακοπής επανέρχεται στη δράση και στις επιλογές μας. Ξεχωρίζει φυσικά το ματς του Ολυμπιακού μέσα στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι. Το συγκρότημα του Σφαιρόπουλου δεν τα κατάφερε στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ, όμως υπέστη "γλυκειά" ήττα με 3 πόντους διατηρώντας το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο οι Ισραηλινοί είχαν περάσει από το ΣΕΦ πραγματοποιώντας την έκπληξη και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες να μπουν στα playoffs, παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους και παραμένουν επικίνδυνοι. Το έργο του Ολυμπιακού γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, μιας και θα λείψει για ακόμη ένα ματς ο Βασίλης Σπανούλης. Ζαλγκίρις – Φενέρ, Γαλατά – Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας – Μπάμπεργκ και Μπασκόνια – Μιλάνο τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Τέλος, ολοκληρώνεται η 25η εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με δύο ματσάκια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Σεβίλλη, που είναι 3η στη βαθμολογία, υποδέχεται στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Βάσκοι φάνηκαν να ξεπερνούν το σοκ του αποκλεισμού από τον ΑΠΟΕΛ με νίκη επί της Γρανάδα. Ωστόσο, η αναμέτρηση στην Ανδαλουσία είναι πολύ πιο δύσκολη. Στο άλλο παιχνίδι η Ατλέτικο για να παραμείνει στην 4η θέση πρέπει να ξεπεράσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να πάρει το διπλό στην έδρα της Λα Κορούνια που απειλείται με υποβιβασμό.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author