ΔΙΑΦΟΡΑ — 09 Μαρτίου 2017

Στη μάχη των 16 του Γιουρόπα ρίχνεται ο Ολυμπιακός.

Αυτήν την Πέμπτη τα φώτα κλέβει το Γιουρόπα Λιγκ και ο Ολυμπιακός με την παρουσία του στους 16 του θεσμού. Φυσικά, οι μπασκετικοί μπορούν να ζήσουν στον δικό τους "πλανήτη", αφού έχει Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό να δίνει τη δική του μάχη για την είσοδο στα playoffs της διοργάνωσης.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Η Οσμάνλισπορ ήταν το ορεκτικό. Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Μπεσίκτας είναι πολύ καλύτερη ομάδα και το απέδειξε τόσο με την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και με την πορεία της στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έως τώρα. Το ρόστερ της είναι πολλών εκατομμυρίων αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς μπάλα δεν παίζουν τα χρήματα. Αν ο Ολυμπιακός παίξει στο Καραϊσκάκης όπως στο παρελθόν στην Ευρώπη, κρατήσει ανέπαφη την εστία του και δείξει το πάθος που του έχει λείψει στην Σούπερ Λίγκα εδώ κι έναν μήνα, τότε έχει καλές πιθανότητες. Όλα αυτά βέβαια χωρίς προπονητή, έπειτα από την απόλυση του Μπέντο…

Και τα 8 ζευγάρια αυτής της φάσης είναι "καυτά" κι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΑΠΟΕΛ περιμένει στην Κύπρο την Άντερλεχτ που από πολλούς έχει υποτιμηθεί κι άλλους τόσους έχει "πληγώσει". Το Λυών – Ρόμα είναι σίγουρα ζευγάρι που ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί πλέον να περιφρονήσει το Γιουρόπα και θα πάει σοβαρή στο Ροστόφ. Σημαντικός επίσης ο γερμανικός εμφύλιος ανάμεσα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ και μάλιστα σε μια περίοδο που και οι δύο ομάδες μοιάζουν ανανεωμένες. Θέλτα – Κρασνοντάρ, Κοπεγχάγη – Άγιαξ και Γάνδη – Γκενκ τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Όσον αφορά στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός πάρα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει να μείνει εκτός playoffs. Ωστόσο, μάλλον έχουν χαθεί πλέον οι όποιες ελπίδες για τετράδα και για πλεονέκτημα έδρας. Η σημερινή του αναμέτρηση κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνάντηση με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους για άλλη μια φορά. Οι Λιθουανοί παίζουν τα ρέστα τους για τα playoffs κι αν ηττηθούν, λογικά πετούν λευκή πετσέτα. ΤΣΣΚΑ – Γαλατά, Φενέρ – Μπασκόνια, Μακάμπι – Μιλάνο και Μπαρτσελόνα – Ούνιξ τα άλλα παιχνίδια.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author