ΔΙΑΦΟΡΑ — 15 Μαρτίου 2017

Ατλέτικο – Λεβερκούζεν και Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τετάρτη είναι αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, για όσους φυσικά δεν βλέπουν survivor. Πάντως έχω να πω ότι ουκ ολίγοι "έκλαψαν" με τη μοίρα τους που διάλεξαν να δουν το πολυσυζητημένο ριάλιτι και όχι το Μπαρτσελόνα – Παρί την περασμένη εβδομάδα, επειδή "δήθεν" δεν θα είχε ενδιαφέρον. Προειδοποιούμε για να μην επαναληφθεί το ίδιο σφάλμα και ναι, "λιθοβολούμε" στην πλατεία όποιον δεν συμμορφώνεται.

Τσέκαρε, αν ψάχνεις δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που είδαμε για την τρέχουσα σεζόν στο "Έτιχαντ". Η Σίτι μπήκε μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Μονακό έδειχνε με την μπάλα που έπαιζε και την πίεση ψηλά στο κέντρο ότι μπορεί να γυρίσει το ματς. Έτσι κι έγινε, αφού οι Φαλκάο και Μ'μπαμπέ σκόραραν κι έδωσαν το προβάδισμα στους Μονεγάσκους. Ο Αγουέρο ισοφάρισε προς το παρόν αλλά ο Κολομβιανός φορ που μοιάζει να έχει βρει τον καλό χαμένο του εαυτό πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα κάνοντας το 2-3 με μια "λόμπα" που ο Καμπαγιέρο θα θυμάται για καιρό. Σε εκείνο το σημείο ο Ζαρντίμ έκανε λάθος. Θεώρησε ότι μπορεί να συνεχίσει ψηλά την ασφυκτική πίεση και το πλήρωσε. Ακολούθησαν τρία γκολ από την πλευρά των "πολιτών" που διαμόρφωσαν το τελικό 5-3. Τώρα πια οι Γάλλοι χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά. Βέβαια, φέτος είναι ικανοί για όλα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν.

Ατλέτικο – Λεβερκούζεν: Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλοποιημένα. Τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι Μαδριλένοι στην "BayArena" είναι πολλά για να χάσουν την πρόκριση. Η Ατλέτικο αιφνιδίασε τους Γερμανούς και το σκορ ήταν ήδη 0-2 στο 25'. Στην επανάληψη οι "ασπιρίνες" μείωσαν προσωρινά αλλά ένα δεύτερο τέρμα του Γκριζμάν έκανε το 1-3. Ακολούθησε το 2-3 με αυτογκόλ του Σάβιτς για να έρθει το τελικό 2-4 με τον Τόρες λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Μπορεί η ομάδα του Σιμεόνε να είναι στη χειρότερή της κατάσταση την τελευταία τριετία, όμως κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει σε ματς νοκ-άουτ. Άλλωστε πολλοί κάνουν λόγο για την τελευταία χρονιά του "Τσόλο" στη Μαδρίτη και ο ίδιος σίγουρα θα θέλει να την κλείσει με μια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ που όλοι θα θυμούνται στο μέλλον. Ποιός ξέρει… μπορεί να είναι και deja vu, αφού κάτι χρωστάει το τσου λου στους "ροχιμπλάνκος".

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author