ΔΙΑΦΟΡΑ — 16 Μαρτίου 2017

Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη η πρόκριση για τον Ολυμπιακό.

Σπουδαία ημέρα η Πέμπτη για τον Ολυμπιακό, που καλείται να πάρει πρόκριση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες επί τουρκικού εδάφους. Οκτώ συνολικά ζευγάρια μάχονται για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά. Φυσικά, το μενού της ημέρας περιλαμβάνει και Ευρωλίγκα με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με το εμφατικό 3-0 μέσα στην έδρα της Οσμάνλισπορ να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τώρα στο δρόμο του βρίσκεται μια ομάδα πολύ ανώτερης κλάσης. Η Μπεσίκτας ήδη έδειξε τα δόντια της στο "Καραϊσκάκης", αφού είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόουτς Βούζας χαρακτήρισε "καλό" αποτέλεσμα το 1-1. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει και η πρόκριση είναι ορθάνοιχτη.

Δύσκολο έργο έχει ο ΑΠΟΕΛ που έχασε με 0-1 από την Άντερλεχτ στη Λευκωσία, οπότε θα πρέπει να κερδίσει στο Βέλγιο για να συνεχίσει στον θεσμό. Το καλύτερο ματς ήταν το Λυών – Ρόμα με εναλλαγές στο σκορ. Εν τέλει οι Γάλλοι κέρδισαν με 4-2 και τώρα οι Ρωμαίοι θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ροστόφ κι έφυγε με την ισοπαλία. Το 1-1 στη Ρωσία δίνει σαφώς το προβάδισμα στους "μπέμπηδες. Με το ίδιο σκορ έληξε και ο γερμανικός εμφύλιος της Σάλκε με την Γκλάντμπαχ, εδώ όμως η ρεβάνς θα είναι πολύ πιο αμφίρροπη. Θέλτα και Κοπεγχάγη έχουν ελαφρύ προβάδισμα επί των Κράσνονταρ και Άγιαξ αντίστοιχα με το 2-1 των πρώτων αγώνων. Τέλος, η μοναδική ομάδα που από τώρα έχει πάρει το εισιτήριο για τους 8 (γιατί δεν γίνονται θαύματα κάθε μέρα) είναι η Γκενκ που κέρδισε με 5-2 στην έδρα της Γάνδης.

Όσον αφορά στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μπελάδες για την είσοδό του στα playoffs. Αντίπαλός του η Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι "must" προκειμένου να μην υπάρχει το άγχος στη συνέχεια. Βέβαια, η βασίλισσα είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βρίσκεται στην πρώτη δυάδα της κατάταξης, οπότε το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Εφές – Μακάμπι, Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας και Μπάμπεργκ – Φενέρ τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author