ΔΙΑΦΟΡΑ — 31 Μαρτίου 2017

Επιστροφή στην στοιχηματική κανονικότητα.

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα της Παρασκευής, ένα δάκρυ κύλησε, καθώς η αποχή από τα… σοβαρά στοιχηματικά γεγονότα την περασμένη εβδομάδα λόγω εθνικών ομάδων φάνηκε αιώνια. Πλέον, έχουμε μπροστά μας μια κανονική ημέρα, όπου τόσο τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα επανεκκινούν, αλλά έχουμε και τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προσπάθεια που κάνουν οι "πράσινοι" για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Ξεκινώντας δικαιωματικά από το μπάσκετ και την Ευρωλίγκα, όπως προείπαμε, ξεχωρίζει το πολύ σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού εναντίον της δυνατής ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο "εξάστερος" φανερά βελτιωμένος από την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ και μετά, έχει αντιστρέψει το κλίμα και διεκδικεί πλέον και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το "τριφύλλι" χρειάζεται τη νίκη εναντίον των Ρώσων, ενώ θα ήθελε η Φενέρμπαχτσε να ηττηθεί στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ για να την ξεπεράσει στην βαθμολογία και να είναι αυτός που θα τερματίσει στην τετράδα (με την προϋπόθεση να επικρατήσει και στο τελευταίο ματς μέσα στην έδρα της αδιάφορης Μακάμπι). 

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Ρεάλ υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ στο άλλο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας με την ομάδα του Ζοτς να θέλει επειγόντως νίκη για να βρεθεί εκείνη αγκαλιά με το πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα, οι αναμετρήσεις Γαλατασαράι – Μπασκόνια και Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν έχουν μονόπλευρο ενδιαφέρον, ενώ εντελώς αδιάφορο είναι το ματς Ζαλγκίρις – Μιλάνο.

Πεντώντας στην ασπρόμαυρη μπάλα, βλέπουμε με χαρά να επανεκκινούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga έχουμε το μεγάλο ντέρμπι για την τετράδα Χέρτα – Χόφενχαϊμ, ενώ στη Ligue 1 της Γαλλίας, η Νανσί θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της αδιάφορης Γκινγκάμπ, ώστε να έχει ελπίδες για τη σωτηρία της. Στην Primera Division της Ισπανίας έχουμε την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Μπέτις, η οποία κρίνεται σημαντικότερη για τη γηπεδούχο που θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για ευρωπαϊκή έξοδο. Στην Primeira Liga της Πορτογαλίας υπάρχουν τα ματς Τσάβες – Πάκος Φερέιρα και Νασιονάλ Μαδέιρα – Γκιμαράες. Τέλος, το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ολλανδίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author