ΔΙΑΦΟΡΑ — 18 Απριλίου 2017

Παναθηναϊκός – Φενέρ, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας

Μπορεί και αυτή η εβδομάδα να έχει παιχνίδια για το Champions League, όμως αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς έφτασε η ώρα των ελληνικών ομάδων για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Την αρχή την κάνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς και η σειρά των προημιτελικών αναμένεται συναρπαστική.

Δες ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα.

Τα… πάνω κάτω έφερε ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Eυρωλίγκας και εκεί που όλα έδειχναν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα τερμάτιζε έκτος, ένα απίστευτο σερί πέντε συνεχόμενων νικών σε συνδυασμό με την κατάπτωση της Φενέρ, έφερε τους "πράσινους" στην τέταρτη θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας και τους Τούρκους στην πέμπτη. Βαρόμετρο στην απόδοση του "εξάστερου" αποτέλεσε η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στην ενεργό δράση, δίνοντάς του την εκρηκτικότητα που του έλειπε, ενώ παράλληλα "ελευθέρωσε" στο παιχνίδι τους και τους άλλους ψηλούς του "τριφυλιού". Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πανέτοιμος για το… ράψιμο του έβδομου αστεριού, όμως πρώτα απ' όλα πρέπει να στενοχωρήσει τη μεγάλη αγάπη των πράσινων οπαδών, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν πρόκειται να έρθει αυτήν τη φορά στην Αθήνα για "τουρισμό". Στο άλλο ματς της ημέρας, η κάτοχος του τίτλου ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη και φιλόδοξη Μπασκόνια, με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση σε άλλο ένα Final 4 της ιστορίας της.

Περνώντας στο Champions League, σήμερα διεξάγονται οι δύο επαναληπτικοί από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Πιο συγκεκριμένα, η "σταχτοπούτα" Λέστερ υποδέχεται την Ατλέτικο με σκοπό να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί, έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πάντως, το έργο των "αλεπούδων" είναι πιο δύσκολο αυτήν τη φορά, καθώς οι "ροχιμπλάνκος" έχουν βρει ξανά την καλή τους φόρμα, έχοντας βάλει πλώρη για το μεγάλο τελικό. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Μπάγερν με σκοπό τη διαφύλαξη του 1-2 της πρώτης αναμέτρησης, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να βλέπει τη συμμετοχή της σε ένα ακόμα ημιτελικό να βρίσκεται πολύ κοντά. Αν μη τι άλλο, και οι δύο κόντρες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο.

Τέλος, για τους fan του γαλλικού πρωταθλήματος υπάρχει και ο εξ αναβολής αγώνας της 31ης αγωνιστικής μεταξύ της Μετς και της Παρί Σ.Ζ., με τους Παριζιάνους να "καίγονται" για τη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή μαζί με την Μονακό, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author