ΔΙΑΦΟΡΑ — 19 Απριλίου 2017

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Εφές Αναντολού στο πρώτο ματς των προημιτελικών της Eυρωλίγκας.

Μετά τον Παναθηναϊκό, έφτασε και η ώρα του Ολυμπιακού να μπει στον "χορό" της προημιτελικής φάσης της Eυρωλίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Αναντολού Εφές, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Αυτομάτως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι υπόλοιποι δύο αγώνες του Champions League για τη φάση των "8" της διοργάνωσης.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Στο ΣΕΦ, λοιπόν, ξεκινάει για τον Ολυμπιακό η… πραγματική Ευρωλίγκα για την φετινή σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν σταθεροί σε όλη την regular season, οπότε δεν δυσκολεύτηκαν (ούτε και αγχώθηκαν) στο τέλος να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας, ένα βήμα πριν το Final 4 της διοργάνωσης. Για την ιστορία, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας κάνει τόσο καλή διαχείρηση που οι τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δεν την επηρέασαν καθόλου, ως προς το πλεονέκτημα. Απέναντί στους Πειραιώτες θα βρεθεί η Αναντολού Εφές, η οποία χρειάστηκε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (δηλ. 4/5 νίκες) για να εξασφαλίσει απλώς μια θέση στην πρώτη οκτάδα. Η σειρά των αγώνων αποτελεί έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Περάσοβιτς, καθώς σε περίπτωση που προκριθεί όλα μπορούν μετά να συμβούν επί "πατρίου εδάφους". Πάντως, ευχόμαστε ο Ολυμπιακός να κάνει το 2-0 και να πάει στο "Αμπετντί Ιπεκτσί", ψάχνοντας πλέον μία νίκη που θα στείλει εκείνον στο Final 4.

Tέλος, έχει και Champions League σήμερα! Διεξάγονται οι άλλοι δύο επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο. Θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα να ανατρέψει το 3-0 με το οποίο έχασε στην έδρα της Γιουβέντους; Είμαστε πλέον υποψιασμένοι μετά τον άθλο των "μπλαουγκράνα" επί της Παρί Σ.Ζ. και κρατάμε… μικρό καλάθι. Στο άλλο ματς, σαφέστατο πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει αποκτήσει η Μονακό, μετά τη νίκη με 2-3 στην έδρα της Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την επίθεση στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author