ΔΙΑΦΟΡΑ — 25 Απριλίου 2017

Ο Παναθηναϊκός πάει για το θαύμα στην Κωνσταντινούπολη!!

Ξανά σε ρυθμούς Ευρωλίγκας μπαίνουμε από σήμερα, με τον Παναθηναϊκό αυτήν τη φορά να πηγαίνει στην έδρα της Φενερμπαχτσέ με την πλάτη στον τοίχο. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν και στα δύο ματς στο ΟΑΚΑ και από εδώ και πέρα πρέπει να είναι αλάνθαστοι αν θέλουν να προκριθούν στο Final 4. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπασκόνια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Όπως έστρωσε, έτσι πρέπει και να… κοιμηθεί ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα. Ο "εξάστερος" μπορεί να παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ σε σχέση με το πρώτο, όμως δεν έλειψαν τα λάθη σε κρίσιμα σημεία, όπου έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς να φύγει με το 2-0 από την Αθήνα και να είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Τώρα, ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να κατεβάσει το "τριφύλλι" σαν… καμικάζι στην Πόλη, ώστε να πάρει δύο νίκες και να στείλει τη σειρά για τον τελικό των τελικών πάλι στην Αθήνα. Πολύ δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπασκόνια παρότι αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι" για την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να πάρει νίκη μέσα στη ρωσική πρωτεύουσα και τώρα καλείται να πάρει δύο σερί μέσα στην έδρα της και να στείλει τη σειρά πάλι στη Ρωσία.

Περνώντας στο ποδόσφαιρο, στην Premier League βρίσκουμε την αναμέτρηση Τσέλσι – Σαουθάμπτον για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους πρωτοπόρους "μπλε" να θέλουν επειγόντως τη νίκη που θα τους απομακρύνει από την Τότεναμ που έχει πλησιάσει επικίνδυνα στο -4! Από εκεί και πέρα, σε Γαλλία και Γερμανία διεξάγονται δύο αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τα ζευγάρια να είναι αντίστοιχα τα Ανζέ – Γκινγκάμπ και Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ. 

Τέλος, στην Primera Division της Ισπανίας υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική αυτήν την εβδομάδα και ξεκινάει σήμερα με τις αναμετρήσεις Χιχόν – Εσπανιόλ, Γρανάδα – Μάλαγα και Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author