ΔΙΑΦΟΡΑ — 02 Μαΐου 2017

Με νίκη επί της Εφές , ο Ολυμπιακός προκρίνεται στο Final 4 της Ευρωλίγκας

Το γεγονός που θα μας απασχολήσει περισσότερο την Τρίτη δεν είναι άλλο από τον "τελικό των των τελικών" στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές για την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Στο ποδόσφαιρο έχουμε τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο μισητές "Μαδριλένες", Ρεάλ και Ατλέτικο.

Δες εδώ προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Τα… ψέματα, λοιπόν, τελείωσαν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Εφές στο ΣΕΦ με σκοπό τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν break στο break των Τούρκων στο δεύτερο ματς στην Κωνσταντινούπολη και τώρα έχουν την κατάσταση στα χέρια τους, όσον αφορά την παρουσία τους στο Final 4. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα μπει στο ματς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για να δείξει στους αντιπάλους της από την αρχή "ποιος είναι το αφεντικό στη σειρά". Ευχή όλων μας οι Πειραιώτες να τα καταφέρουν, ώστε στη "γιορτή" της Εuroleague να βρεθεί για άλλη μια φορά μια ελληνική ομάδα και γιατί όχι να τη διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Περνώντας στο ποδόσφαιρο, μόνο ένα ματς θα μας απασχολήσει, αλλά τι ματς; O πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Champions League ανάμεσα στις μισητές συμπολίτισσες Ρεάλ και Ατλέτικο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Η "βασίλισσα" στην προηγούμενη φάση χρειάστηκε την παράταση, αλλά και… σπρώξιμο από τη διαιτησία για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν, την οποία νίκησε τελικά με συνολικό σκορ 6-3. Από την άλλη μεριά, οι "ροχιμπλάνκος" είχαν πιο εύκολο έργο στα προημιτελικά, καθώς απέκλεισαν τη Λέστερ με εντός έδρας νίκη 1-0, ενώ στην Αγγλία πήραν ισοπαλία 1-1. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι πιο διψασμένοι για διάκριση, ενώ βλέπουν τη σειρά των αγώνων ως μια ευκαιρία για εκδίκηση για τους δύο χαμένους τελικούς από τη Ρεάλ το 2014 και το 2016, αλλά και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά το 2015. Όπως και να το κάνουμε, τρία απανωτά… χαστούκια είναι βαρύ πράγμα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author