ΔΙΑΦΟΡΑ — 01 Ιουλίου 2017

Bραζιλία, Αργεντινή και… ψαράδες στο προσκήνιο

Σταθερή αξία και στο κουπόνι του Σαββάτου αποτελούν για ακόμα μία φορά μέσα στο "κατακαλόκαιρο" Λατινική Αμερική και Σκανδιναβία, στον απόηχο των πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έτσι, αγωνιστική δράση έχουμε σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ περνώντας προς Ευρώπη μεριά, μας αποζημιώνουν τα πρωταθληματα Νορβηγίας, Σουηδίας και Φινλανδίας, όπου βρίσκονται περίπου στο μέσον τους και το ενδιαφέρον έχει φουντώσει για τα καλά.

Δες Δωρέαν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Ξεκινώντας από τη "χώρα του καφέ", στο Campeonato Brasileiro συναντάμε δύο αγώνες. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παλμέιρας – Γκρέμιο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό (από μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς) και σίγουρα θα μας προσφέρουν ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις. Στο άλλο παιχνίδι, η ουραγός Γκοϊανιένσε υποδέχεται τη δυνατή Σάντος και θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες που θα της δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας έχουμε πέντε ματς, τα οποία παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον όσον αφορά τις ομάδες της πρώτης τετράδας που δίνει εισιτήριο ανόδου. Ξεχωρίζουν τα Ιντερνασιονάλ – Ιτουιουτάμπα, ΑΒC – Γκουαρανί και Οέστε – Σάντα Κρουζ.

Περνώντας στη "χώρα του τάνγκο", ύστερα και από το τέλος της πρώτης κατηγορίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε πλέον την Primera B Nacional, η οποία βρίσκεται στην 41η αγωνιστική (μένουν άλλες 3). Τρεις αγώνες υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα από τη συγκεκριμένη κατηγορία, με την Τσακαρίτα Τζούνιορς να πηγαίνει στην έδρα της Φλάντρια με σκοπό τη νίκη που θα την επαναφέρει στη δεύτερη θέση και θα της δώσει αρκετές ελπίδες για την άνοδο. Από εκεί και πέρα, η πρωτοπόρος Αρχεντίνος Τζούνιορς δοκιμάζεται στη δυνατή έδρα της Λος Άντες, ενώ αδιάφορη είναι η αναμέτρηση Αλμάγρο – Βίγια Νταλμίνε.

Ταξιδεύοντας αντιδιαμετρικά προς τα δεξιά, συναντάμε τη Σκανδιναβική χερσόνησο, η οποία δεν μας εγκατέλειψε ποτέ αυτές τις… δύσκολες μέρες του χρόνου. Έτσι, στη Νορβηγία η 15η αγωνιστική (και τελευταία) της Εlitserien ξεκινάει με τις αναμετρήσεις Λίλεστρομ – Στρόμγκοντσετ και Σόγκνταλ – Άαλεσουντ, ενώ για την ίδια αγωνιστική της φινλανδικής Veikkausliiga υπάρχουν τα παιχνίδια Γιβάσκιλα – Λάχτι και Ιλβ – Κουόπιο. Τέλος, στη Σουηδία η 13η αγωνιστική της Allsvenskan βρίσκει την πρωτοπόρο Μάλμε να υποδέχεται την ουραγό Εσκιλστούνα, ενώ σημαντικά κρίνονται τα ματς Σούντσβαλ – Σίριους και Χάλμσταντ – Έλφσμποργκ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author