ΔΙΑΦΟΡΑ — 16 Ιουλίου 2017

Στο πρόγραμμα της Κυριακής οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης έχουν την τιμητική τους. Από κοντά και οι Αμερικάνοι.

Το Σκανδιναβικο στοιχείο θα είναι έντονο για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Οι "σταθερές" Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία θα μας κρατούν συντροφιά την Κυριακή, ενώ πλέον στο χωρό μπαίνει και η Δανία, της οποίας το πρωτάθλημα άρχισε την Παρασκευή. Κατά τ' άλλα μετά τα μεσάνυχτα η σκυτάλη περνάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Στη Σουηδία, το ντέρμπι της δεύτερης Νόρσεπινγκ με την 4η ΑΪΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των τριών αγώνων. Από κοντά βέβαια και το Τζουργκάρντεν – Έστερσουντ με τις δυο ομάδες να θέλουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη Φινλανδία το Βάασα – Ίντερ Τούρκου είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στη βαθμολογία και να διεκδικούν την δεύτερη θέση πίσω από την Ελσίνκι. Τέσσερα ματς συνολικά κι εκεί. 

Στη Νορβηγία, έχουμε και το μεγαλύτερο πρόγραμμα με πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα. Μπραν και Σάρπσμποργκ, ήτοι, η δεύτερη και η τρίτη ομάδα (ισοβαθμούν στο -5 από τη Ρόζενμποργκ) παίζουν μεταξύ τους. Αναμένεται "σφαγή". 

Στη Βραζιλία, έχουμε οκτώ συνολικά παιχνίδια. Τα έξι είναι πριν τις 00:00, οπότε και σε "υποφερτές" ώρες. Αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει είναι το Κρουζέιρο – Φλαμένγκο. Δυο καλές ομάδες που διεκδικούν θέση στο ερχόμενο Λιμπερταδόρες, με τη Φλαμένγκο να έχει κάνει λόγο ακόμα και για πρωτάθλημα φέτος!

Τέλος, στο Gold Cup, την διοργάνωση των χωρών της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων με τα παιχνίδια του τρίτου ομιλου Τζαμάικα – Ελ Σαλβαδόρ και Κουρακάο – Μεξικό.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author