ΔΙΑΦΟΡΑ — 15 Αυγούστου 2017

Δεκαπενταύγουστο αλλά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα καλά κρατεί. Play-off προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ στο πρόγραμμα της Τρίτης

 

Ανήμερα της Παναγίας και η Ευρώπη παίζει μπάλα! Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ με φουλ αγωνιστική!

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε ακόμα καλοκαίρι και να γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου (γιορτάζει και ο μισός γυναικειος πληθυσμός της χώρας), αλλά έξω έχουμε αγώνες! Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, φάση των play-off. Μια ανάσα πριν τους ομίλους δηλαδή. Πέντε αγώνες στο πρόγραμμα. Ξεκινάμε από τη ματσάρα της ημέρας. Η Χοφενχάιμ του 29χρονου προπονητή, Γιούλιαν Νάγκελσμαν παίζει με τη Λίβερπουλ του Γιούργεκν Κλοπ. Ωραία πράγματα θα δούμε εκεί λογικά. Στα υπόλοιπα, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας, η Γιουνγκ Μπόις παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που απέκλεισε την ΑΕΚ, η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Στεάουα Βουκουρεστίου και λίγη ώρα νωρίτερα απ' αυτά τα ματς (21:45 κλασικά γίνονται) παίζει η Καραμπάκ με την Κοπεγχάγη (στις 19:00).

Την ίδια ώρα με το Τσάμπιονς λιγκ (21:45) έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ! Δέκα αγώνες παρακαλώ. Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μπουχαλάκη (έβαλε δυο γκολ το Σάββατο) πάει στην Μπάρνσλεϊ. Ντερμπάκι Χαλ – Γουλβς έχουμε επίσης αλλά και Ρέντινγκ – Άστον Βίλα. Γενικά είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τα παιχνίδια και τις ομάδες.

Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο. Άντε για τους μπασκετικούς το δυνατό φιλικό Λιθουανία – Γαλλία ενόψει Ευρωμπάσκετ να μαγνητίσει λίγο τα βλέμματα. 

Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους!

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author