ΔΙΑΦΟΡΑ — 13 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον αγώνα για την προημιτελική φάση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία για το Ευρωμπάσκετ 2017, αλλά και με μπαλίτσα (Τσου Λου) προχωράμε την Τετάρτη μας

Με δυνατά παιχνιδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως με τον αγώνα για την προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, θα περάσουμε την Τετάρτη μας. Πρώτα γίνεται το μπάσκετ και το βράδυ έχουμε τις "σεντονάτες μάχες" στο ποδόσφαιρο.

Δες εδώ Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!

Αρχίζουμε με το μπασκετάκι, καθότι μας ενδιαφέρει άμεσα. Η Ελλάδα μετά την σπουδαία νίκη επί της Λιθουανίας για τη φάση των "16", καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρωσία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Άλλη μια "κλασική σχολή" του ευρωπαϊκού μπάσκετ στον δρόμο της "επίσημης αγαπημένης". Η εμφάνιση με τους Λιθουανούς η αλήθεια είναι πως μας γέμισε ελπίδες, αλλά και η εμφάνιση των Ρώσων απέναντι στους Κροάτες και δη, του Αλεξ Σβεντ που έκανε τα πάντα, μας τρόμαξε λίγο. Το παιχνίδι είναι στις 18:45.

Λίγο αργότερα (μιας και πιάσαμε το μπάσκετ), η Ιταλία παίζει με τη Σερβία (21:30). Οι Ιταλοί έκαναν σπουδαίο ματς με τους Φινλανδούς και καλούνται τώρα να κάνουν την υπέρβαση. Οι Σέρβοι με ηγετη τον Μπογκντάνοβιτς αλλά με μια πολύ βαριά φανέλα στο ευρωπαϊκό στερέωμα θέλουν να φτάσουν για ακόμα μια φορά στα ημιτελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης. 

Πάμε στο ποδόσφαιρο τώρα. Οκτώ παιχνίδια και πάλι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους όμιλους 5-8. Συμμετοχή ελληνικής ομάδας δεν έχουμε, (έχουμε κυπριακής, με τον ΑΠΟΕΛ να παίζει στο "Μπερναμπέου" με τη Ρεάλ), όμως τα παιχνίδια είναι άκρως ενδιαφέροντα. Ξεχωρίζει το Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Θα κρίνει πράγματα το παιχνίδι αυτό, αφού στον όμιλο μετέχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Καλό ματς είναι και το Λίβερπουλ – Σεβίλλη. Η Λίβερπουλ επιστρέφει με τον Κλοπ στον πάγκο στο Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να παίξει με την έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Σεβίλλη. Δυνατό ματς είναι και το Λειψία – Μονακό. Η "σταχτοπούτα" Λειψία, απέναντι στην αποδυναμωμένη από τις πωλήσεις, Μονακό. Το Πόρτο – Μπεσίκτας μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ενώ ως φαβορί πάνε οι Σίτι, Νάπολι, Σπάρτακ Μόσχας απέναντι στις Φέγενορντ, Σαχτάρ και Μάριμπορ αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως όλα τα ματς γίνονται στην κλασσική, "τσαμπιονσλιγκίστικη" ώρα των 21:45.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author