ΔΙΑΦΟΡΑ — 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη με ποδόσφαιρο (Γιουρόπα Λιγκ) αλλά και μπάσκετ (Ευρωλίγκα). Στο ποδόσφαιρο παιχνίδι έχει η ΑΕΚ με τη Μίλαν, ενώ στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ.

Μια πολύ ωραία και γεμάτη Πέμπτη έχουμε μπροστά μας. Μια Πέμπτη με πολύ ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ! Με Γιουρόπα Λιγκ κι Ευρωλίγκα! Αλλά και μια Πέμπτη όπου θα έχουμε εκπροσώπηση της χώρας μας και στα δυο αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ πάει στο "Σαν Σίρο" να παίξει με την σπουδαία Μίλάν και στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ!

Έρχονται οι Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος στην Ελλάδα!

Γεμάτη Πέμπτη όπως είπαμε. Ποδοσφαιρικά έχουμε ένα αχανές πρόγραμμα ελέω Γιουρόπα Λιγκ. Με 24 αγώνες στο πρόγραμμα! Φυσικά και το ματς που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' τα υπόλοιπα είναι το Μίλάν – ΑΕΚ. Μια Μίλαν που ψάχνεται παρά τις μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού. Είναι πρώτη στον όμιλο και με νίκη επί της ΑΕΚ ουσιαστικά ξεμπερδεύει με την πρόρκιση. Και μια ΑΕΚ που θέλει να δείξει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στο υψηλό επίπεδο και μπορεί να κοντράρει μια τέτοια ομάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, αυτά που ξεχωρίζουμε είναι: Καταρχάς, το Νις – Λάτσιο. Μάριο Μπαλοτέλι εναντίον Λάτσιο, με τους Ιταλούς να προέρχονται από σπουδαίο διπλό επί της Γιουβέντους. Η Νις στην έδρα της είναι καλή και φέτος δείχνει πως θέλει να "χτυπήσει" του Γιουρόπα Λιγκ. 

Χοφενχάιμ – Μπασακσεχίρ. Η Χοφενχάιμ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ζει μια πολύ περίεργη σεζόν. Με πολλά ματς, με απαιτήσεις -πλέον- και με σενάρια για τον 29χρονο τεχνικό να "δίνουν και να παίρνουν". Η Μπασακσεχίρ έδωσε πολλά λεφτά το καλοκαίρι προκειμένου να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομαδα για το Γιουρόπα Λιγκ και γέμισε το ρόστερ της με έμπειρα ονόματα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Ωραίο ματς.

Έβερτον – Λυών. Ίσως το πιο σημαντικό ματς της ημέρας. Η Έβερτον δεν τα πηγαινει καλά και παρά τις σπουδαίες μεταγραφές του καλοκαιριού, δεν έχει βρει ρυθμό. Ο Κούμαν ακούει αρκετή γκρίνια ως τώρα και ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα μπορεί ν' "αποβεί μοιραίο". Η Λυών μπορεί να παίξει τρομερά γρήγορο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο αφού στο ρόστερ της διαθέτει ικανότατους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι πως δεν το κάνει συχνά προς το παρόν. Αναμένεται ωραίο ματς πάντως. 

Όπως είπαμε όμως, εκτός από ποδόσφαιρο, η Πέμπτη μας θα έχει και μπασκετάκι. Καταρχάς να πω ότι άρχισε το ΝΒΑ (από τα ξημερώματα της Τετάρτης) κι έτσι κάθε μέρα έχει θέαμα! Επιστρέφουμε στα δικά μας. Ευρωλίγκα, ημέρα δεύτερη. Παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που η ήττα από την Μπαρτσελόνα του έφερε φουρτούνες. Οι "πράσινοι" υποδέχονται την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ και θέλουν να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη. Οι Γερμανοί των Ζήση, Τρινκιέρι, έχασαν κι αυτοί στην πρεμιέρα, οπότε περιμένουμε αντίδραση κι απ' αυτούς. 

Το ματς της ημέρας πάντως, θα γίνει στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Παιχνίδι – Final Four αυτό κι όλοι αναμένουν την επιστροφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο γήπεδο που λατρεύτηκε. Ο "κολλητός" του πάντως, Φελίπε Ρέγιες αστειεύτηκε λέγοντας πως του έχει ετοιμάσει μια "κατάλληλη υποδοχή". Γεμάτο ρόστερ η Ρεάλ, ακόμα πιο γεμάτο η ΤΣΣΚΑ που αρχίζει από τη θέση του φαβορί φέτος. Στ' άλλα δυο ματς, η Μακάμπι υποδέχεται την Μπασκόνια (καλή στην πρεμιέρα της η Μακάμπι) και η Μιλάνο που δυσκόλεψε αρκετά την ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε που έχασε στην πρεμιέρα από την Ουνικάχα. 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author