ΔΙΑΦΟΡΑ — 21 Οκτωβρίου 2017

Τα βλέμματα του Σαββατου αναμένεται να συγκεντρώσει το Νάπολι – Ίντερ, το ντέρμπι των πρωτοπόρων της Σέριε Α. Κατά τ' άλλα, τα γνωστά. Μπάλα παντού ανά την Ευρώπη!

Φτάσαμε σ' ένα ακόμα Σάββατο, την "μητέρα των μαχών" όσον αφορά το στοίχημα και τα αθλητικά γεγονότα! Έτσι λοιπόν κι αυτό το Σάββατο το πρόγραμμα είναι γεμάτο κι οι επιλογές πολλές για όσους επιλέξουν να περάσουν τη μέρα με κάποια αθλητική διοργάνωση. Το ματς που -νομίζω- ότι ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι κορυφής στη Σέριε Α μεταξύ Νάπολι και Ιντερ!

Δες μια μεγάλη ποικιλία από προγνωστικά!

Αρχίζουμε από το Ελληνικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε τρια παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην έδρα της μαχητικής Λαμίας με σκοπό να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Λάρισας πριν λίγες μέρες. Θα καταφέρει ο Ουζουνίδης να φύγει με το διπλό από τη Στερεοελλαδίτικη πρωτεύουσα; Νωρίτερα, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Λεβαδειακός που φιγουράρει στην τετράδα με -2 από την κορυφή υποδέχεται τα Γιάννινα. 

Στην Αγγλία, έχουμε όπως πάντα ένα γεμάτο πρόγραμμα. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι, υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, που έχει βαλθεί να τρελάνει το Νησί! Δεν υπάρχει το κλασικό ντέρμπι στο πρόγραμμα, ωστόσο παίζουν όλοι (σχεδόν) οι μεγάλοι. Η Σίτι υποδέχεται την Μπέρνλι (εύκολο) και η Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Χάντερσφιλντ. Η Νιούκαστλ εν μέσω δημοσιευμάτων για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (μάλλον θετικά θα επιδράσει αυτό, αφού τον Άσλεϊ δεν τον θέλει κανείς πλέον), φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας, η Λέστερ πάει στην έδρα της Σουόνσι και η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Στη Γερμανία, έχουμε πέντε παιχνίδια. Το πιο ενδιαφέρον μοιάζει να είναι το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν. Ομάδες με ιστορία και στόχους. Η Ντόρτμουντ μετά το "στραβοπάτημα" στην Κύπρο πάει στην έδρα της μαχητικής Άιντραχτ, η Μπάγερν με το καλό ξεκίνημα του Χάινκες στον πάγκο, πάει στο Αμβούργο, η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται το Αννόβερο και η Λειψία την Στουτγάρδη. 

Στην Ιταλία, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Ευρώπη. Η Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ. Ντέρμπι κορυφής με τις δυο ομάδες ν' απέχουν δυο βαθμούς (24 η Νάπολι, 22 η Ίντερ), άρα το διακύβευμα είναι μεγάλο! Αν καταφέρει η Νάπολι να κερδίσει -και- την Ίντερ, τότε θα έχει ένα σοβαρο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Νωρίτερα, η Σαμπντόρια, υποδέχεται την Κροτόνε, στο ματς που ανοίγει την 9η αγωνιστική. 

Στην Ισπανία, το ματς που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τέσσερα του προγράμματος είναι το Βαλένθια – Σεβίλλη. Το βράδυ, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάλαγα και μια βαριά ήττα ίσως στοιχίσει την θέση στο Μίτσελ, τον προπονητή της Μάλαγα. Δεν είναι κακό για τους Καταλανούς να "διώξουν" ένα "θρύλο" της Ρεάλ. Το μεσημέρι, η Λεβάντε υποδέχεται τη Χετάφε, ενώ λίγο αργότερα, η Μπέτις φιλοξενεί την παραπαίουσα, Αλαβές.

Τέλος, στη Γαλλία έχουμε ένα γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις πρόγραμμα, από το οποίο όμως απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Δεν είναι άδικο να πεις ότι αυτή τη στιγμή το Γαλλικό είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη, πλην της Παρί που φέτος τα σαρώνει όλα. Μπορεί το επίπεδο να είναι ένα "κλικ" πίσω από Αγγλία και Ισπανία, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στο δια ταύτα τώρα. Η Μονακό υποδέχεται την Καέν. Η Μπορντό πάει στην Αμιάν, η Ανζέ φιλοξενεί την Τουλούζ, η Μετς την Ντιζόν (ντέρμπι παραμονής αν και νωρίς), η Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι υποδέχεται την Γκινγκάμπ, ενώ η Ρεν παίζει με τη Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author