ΔΙΑΦΟΡΑ — 22 Οκτωβρίου 2017

Ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι παντού. Μια Κυριακή να …την πιεις στο ποτήρι! Με ντέρμπι σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Πως ήταν το Σάββατο; Ε, η Κυριακή είναι κάτι το διαφορετικό. Μπορεί το πρόγραμμα εκ πρώτης όψεος να μοιάεζι λιγότερο, αλλά… Αλλά! Η μέρα είναι γεμάτη ντέρμπι. Εντός κι εκτός Ελλάδος. Σε περισσότερες από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρι και στη Βραζιλία, έχουμε ντέρμπι!

Τα έμαθες τα μαντάτα; Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος τώρα και στην Ελλάδα!

Ντέρμπι, ντέμρμπι, ντέρμπι παντού! Αρχίζουμε από τα εν Ελλάδι θέματα. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, πάει να υπερασπιστεί τη θέση του απέναντι στον πρωταθλητή! Ο Ολυμπιακός με νίκη φτάνει στο -1 από τον "Δικέφαλο του Βορρά" και ουσιαστικά θα έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρώτης θέσης. Αργά το απόγευμα (20:30) της Κυριακής αυτό. Νωρίτερα, ο Αστέρας παίζει στην Τρίπολη με τον Πανιώνιο, ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω εξελίξεων για τα διοικητικά του υποδέχεται την Ξάνθη και ο Πλατανιάς τη Λάρισα.

Από κει πάμε στην Αγγλία. Δυο ματς. Αλλά δυο σπουδαία ματς. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (15:30), η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ. Σε προβληματική περίοδο βρίσκονται τα "ζαχαρωτά" και ο Ρόναλντ Κούμαν, όχι και στα καλύτερά της, η Άρσεναλ του Βενγκέρ. Λίγο αργότερα (18:00), η Τότεναμ παίζει με τη Λίβερπουλ. Αυτό είναι ματς! Δυο από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της κατηγορίας, η Τότεναμ του Ποκετίνο και η Λίβερπουλ του Κλοπ. Οι "πετεινοί" θέλουν να μείνουν κοντά στις ομάδες του Μάντσεστερ και η Λίβερπουλ να επανέλθει κοντά στην τριάδα. Και τα δυο δε γίνεται να συμβούν.

Από εκεί θα πάμε στην Ιταλία, όπου έχουμε και τη μεγαλύτερη δράση. Εντάξει, ντέρμπι δεν υπάρχει, αλλά έχουμε οκτώ συνολικά ματς! Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους θα πάει στην έδρα της Ουντινέζε και η Ρόμα που δείχνει να της ξεφεύγει το πράγμα, ταξιδεύει στο Τορίνο! Τα υπόλοιπα ματς είναι, Κίεβο – Βερόνα, Αταλάντα – Μπολόνια, Μίλαν – Τζένοα, Μπενεβέντο – Φιορεντίνα, Σπαλ – Σασουόλο και Λάτσιο – Κάλιαρι.

Στην Ισπανία, έχουμε τέσσερα ματς. Το πιο ενδιαφέρον ίσως, είναι αυτό της Θέλτα απέναντι στην Ατλέτικο. "Μαθημένη" η Ατλέτικο να "καθαρίζει" τέτοια ματς, αλλά η Θέλτα έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και μπορεί στην έδρα της να δυσκολέψει τον κάθε αντίπαλο. Το βράδυ η Ρεάλ θα έχει -λογικά- εύκολο έργο απέναντι στην Εϊμπαρ, ενώ νωρίς το μεσημέρι, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λας Πάλμας. Το άλλο ματς της ημέρας είναι το Λεγανιές – Μπιλμπάο.

Στη Γαλλία, έχουμε τρια ματς. Από τα τρία το ένα προβλέπεται ματσάρα. Η Μαρσέιγ υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (22:00) την Παρί. Οι Παριζιάνοι μοιάζουν ανίκητοι αυτή την περίοδο, αλλά η "δίψα" των Μασσαλών για διάκριση είναι δεδομένη και μεγάλη. Στ' άλλα δυο ματς, η Νις υποδέχεται το Στρασβούργο και η Λυών πηγαίνει στην έδρα της Τρουά. Ωραία ματς.

Στη Γερμανία, έχουμε επίσης τρία ματς. Η Κολωνία υποδέχεται τη Βέρντερ, η Φράιμπουργκ τη Χέρτα Βερολίνου και η Βόλφσμπουργκ παίζει με τη Χοφενχάιμ στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας αυτής.

Τέλος, έχουμε αρκετά ντέρμπι και σ' άλλες χώρες. Στην Ολλανδία ξεχωρίζει το "Classico" της πρωταθλήτριας Φέγενορντ με τον Άγιαξ (15:30).

Στην Τουρκία έχουμε το σπουδαιότερο ντέρμπι της χώρας. Η πρωτοπόρος Γαλατασαράι υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε! Ο Βόσπορος θα πάρει "φωτιά" σ' ένα παιχνίδι που "μυρίζει μπαρούτι".

Μέχρι και στη Βραζιλία, έχει ντέρμπι με την δεύτερη Γκρέμιο να υποδέχεται την τρίτη (σε ισοβαθμία) Παλμέιρας. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρωτοπόρο Κορίνθιανς (-9 τώρα).

Ωραία πράγματα!

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author