ΔΙΑΦΟΡΑ — 26 Οκτωβρίου 2017

Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχουμε ν' ασχοληθούμε την Πέμπτη. Στο πρόγραμμα πάντως υπάρχει και ποδόσφαιρο με κύπελλο Ελλάδας κι Ισπανίας.

Μια Πέμπτη με πιο …μπασκετική νότα, έχουμε μπροστά μας. Αν και οι προηγούμενες δυο ημέρες είχαν επίσης Ευρωλίγκα, εντούτοις η ουσιαστική απουσία ποδοσφαιρικών γεγονότων (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), οδηγεί το ενδιαφέρον μας στο μπάσκετ! Έχουμε και Κύπελλο Ελλάδος πάντως, με αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Τα έχεις δει τα νέα με τις Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος;

Πέμπτη με Ευρωλίγα ως "κυρίως πιάτο" λοιπόν. Είπαμε, αυτή τη βδομάδα έχει πολύ μπάσκετ. Τέσσερα παιχνίδια για την ημέρα αυτή. Αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Ολυμπιακός – Κίμκι. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο "διπλο" στο Τελ Αβίβ και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Αλεξέι Σβεντ και την Κίμκι του 3-0 (το ίδιο ρεκόρ έχουν Ολυμπιακός και Ρεάλ). Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι παίζουν εκτός έδρας φέτος (!), οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εικόνα τους. 

Στα υπόλοιπα τρια ματς, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλει να "ρεφάρει" την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι Σέρβοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους πάντως. Η άλλη ομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα καλείται να πάει στην έδρα της Ζαλγκίρις. Η οποία Ζαλγκίρις έκανε διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα πριν δυο μέρες. Τέλος, η Μιλάνο των τριών ηττών στους πρώτους αγώνες, παίζει με την Μπαρτσελόνα. Η οποία Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχίσει καλά τη χρονιά της, με δυο ήττες. Οριακό ματς και για τους δυο, αν και νωρίς.

Ποδοσφαιρικά έχουμε παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος. Τέσσερα παιχνίδια. Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Λάρισα να παίξει με τον Απόλλων, την άλλη ομάδα της πόλης (πέρα της ΑΕΛ). Αυτό είναι το τελευταίο χρονικά ματς (στις 19:30). Πριν, έχουμε το ματς του Αστέρα που υποδέχεται τα Χανιά, τα Τρίκαλα που φιλοξενούν τον Ατρόμητο, τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος, Ατρόμητο και τον ΟΦΗ που υποδέχεται τον Πλατανιά στη "μάχη των Κρητικών". Ο Αστέρας κι η ΑΕΚ είναι τα φαβορί που αναμένεται να επικρατήσουν, αλλά στ' άλλα δυο ματς θα έχουμε αμφίρροπες αναμετρήσεις!

Τέλος, στην Ισπανία έχουμε πέντε αγώνες για τη φάση των "32". Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάει στην έδρα της Φουελαμπράντα. Εύκολο παιχνίδι για τη "βασίλισσα". Η Σοσιεδάδ πάει στην έδρα της Λέιδα. Εύκολο κι αυτό. Τ' άλλα τρια ματς έχουν ενδιαφέρον κι είναι οριακά. Η Τενερίφη υποδέχεται την Εσπανιόλ. Ομάδα Σεγκούντα η Τενερίφη, αλλά θα κοντράρει τους Καταλανούς. Η Λα Κορούνια παίζει με τη Λας Πάλμας. Ομάδες Πριμέρα. Δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά στο πρωτάθλημα ως τώρα πάντως. Τέλος, η Χιρόνα παίζει με τη Λεβάντε. Επίσης ομάδες που παίζουν στην Πριμέρα. Ενδιαφέρον παιχνίδι κι αυτό.

Ετοιμαζόμαστε για Σαββατοκύριακο σιγά-σιγά!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

ΤΑΜΤΑ—-ΣΑΓΑΠΩ

07 Μαΐου, 2020

Share

About Author