ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 28 Φεβρουαρίου 2018

Τι θα γινόταν αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί αλλιώς και όχι όπως τελικά κατέληξαν να είναι?

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου digital single με τίτλο “Την ίδια στιγμή να ζούμε” σε συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ από το προσωπικό της label rEAct που εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Panik Oxygen, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας χαρίζει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Αν ξημέρωνε” σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Σακκά και ενορχήστρωση της ίδιας και του Θέμη Καραμουρατίδη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μία εσωτερική, σχεδόν ψιθυριστή ερμηνεία σαν τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μας στις πιο προσωπικές μας στιγμές οι οποίες αναδεικνύονται δεξιοτεχνικά με την πολύτιμη συμβολή των εξαιρετικών πέντε σολίστ που συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση του τραγουδιού.
Η νέα αυτή κυκλοφορία συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του ξεχωριστού Κωνσταντίνου Ρήγου. Ξετυλίγοντας το σενάριο αναδεικνύονται βαθιά συναισθηματικά νοήματα μέσα από τις ερμηνείες τόσο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη όσο και του γοητευτικού ηθοποιού Αντώνη Φραγκάκη. Το music video είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσα από το #PanikRecordsTube.

Share

About Author