ΑΝΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ — 07 Αυγούστου 2020

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές τους και γύρισαν για λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Ο λόγος της επιστροφής τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς, όπως μας ενημέρωσε η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφτασε πάλι η ώρα για να συμμετάσχει σε εθελοντική αιμοδοσία. Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει αποκτήσει αυτή την καλή συνήθεια και παρακινεί όλους τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
«Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούργιο!», σημείωσε η Υβόννη Μπόσνιακ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, το πρώην μοντέλο είχε και παρέα, αφού στο πλευρό της σε αυτή την σπουδαία κίνηση βρέθηκε ο σύζυγός της, Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ακολούθησε το παράδειγμά της.

Share

About Author