ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 15 Σεπτεμβρίου 2020

Την πιο όμορφη βραδιά της καριέρας του μας χάρισε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος άφησε για λίγες ώρες πίσω του τον ρόλο του popstar της Ελλάδας και με την Σόνια Θεοδωρίδου στο πλευρό του τραγούδησαν μαζί στο Ηρώδειο. Τη βραδιά αυτή την περίμενε τόσο ο ίδιος, όσο κι εμείς αρκετό καιρό τώρα. Βλέπαμε τις πρόβες που έκανε μέσα από το Instagram account του, μέχρι που έφτασε η μεγάλη στιγμή.Η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας popstar ερμήνευσαν πλαισιωμένοι από την κλασική Oρχήστρα Mobile κλασικές επιτυχίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη. Η βραδιά ήταν μαγική και το highlight αυτής ήταν ένα και μόνο.

Η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς κατέβηκε από τη σκηνή και ανέβηκε στο θεωρείο αναζητώντας τη σύζυγό του και συνοδοιπόρο στη ζωή, Κάτια Ζυγούλη, δίνοντας της το πιο τρυφερό φιλί ever μαζί με μία ανθοδέσμη. Οι Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και φυσικά από αυτά που θαυμάζουμε όσο τίποτα.

Η Κάτια Ζυγούλη κομψή όπως πάντα φορώντας ένα μαύρο σύνολο και με τα μαλλιά της πιασμένα μια χαμηλή κοτσίδα, ήταν η star της βραδιάς, μετά τους δύο ερμηνευτές φυσικά. Το φιλί τους έγινε viral και είναι σχεδόν αδύνατο να μη λιώσεις βλέποντάς τους.

 

Share

About Author