ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 29 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους μας παρουσιάζουν έξι ανεπανάληπτα τραγούδια μέσα από ένα μοναδικό digital EP με τίτλο «Θα Σε Νικήσω».

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και ο καταξιωμένος συνθέτης συνεργάζονται για πρώτη φορά στην πλούσια μουσική τους διαδρομή και μας χαρίζουν έξι τραγούδια γεμάτα έμπνευση και πάθος. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους, όσο και ο Θάνος Παπανικολάου.

Το «Θα Σε Νικήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, περιλαμβάνει τα «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου», τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, μετρώντας εκατομμύρια YouTube views και digital streams και κατακτώντας υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και τέσσερα νέα τραγούδια.

Το νέο single από το EP είναι το ομότιτλο «Θα Σε Νικήσω», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου. Το δυνατό ερωτικό τραγούδι ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα «μαγικό» lyric video γεμάτο ανθρώπινες στιγμές.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του με τον Βασίλη Καρρά, στο «Fix» της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσουν στις 12 Νοεμβρίου.

Tracklist
1. Περνάς Καλά
2. Μόνος Μου
3. Δε Θα Με Βρεις
4. Είμαι Καλά
5. Κάποια Μέρα
6. Θα Σε Νικήσω
Βρείτε το EP «Θα Σε Νικήσω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/ThasenikisoGP

Share

About Author