ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 27 Ιανουαρίου 2014

Η πιο ανατρεπτική συνεργασία οπτικοποιείται…

Ο ταλαντούχος rapper Oge, που υπογράφει τεράστια hits, “Μόνο Μπροστά” με την Demy , “Στο Δρόμο Μου” με την Χριστίνα Σάλτη, “Νέα Μέρα” με τον Νίκο Γκάνο κ.α.

Μαζί του… η Αγγελική Ηλιάδη! Μια από τις πιο δυνατές, αυθεντικές γυναικείες λαϊκές φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής… σε ένα ρόλο άκρως ανατρεπτικό!

Οι δυνατοί urban hip hop και r’n'b ήχοι του Oge συναντούν την μοναδική χροιά της Αγγελικής Ηλιάδη, σε παραγωγή του δημιουργού των επιτυχιών Alex Leon, και μία ρηξικέλευθη συνεργασία γεννιέται!

Η νέα μεγάλη επιτυχία από την No1 εταιρεία Panik Records, έχει προκαλέσει ήδη τον αναμενόμενο… πανικό! Στο official video βλέπουμε τον Oge να “χτυπά” tattoo στην Αγγελική, η οποία εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, καθισμένη πάνω σε μία Harley μηχανή, σε ρόλο “foxy lady”!

To styling επιμελήθηκε ο έλληνας στιλίστας που έχει ντύσει την Beyonce και την Nicole Scherzinger, Διονύσης Κολποδίνος, ενώ το make up και hair styling της Αγγελικής και του OGE επιμελήθηκαν ο Δημήτρης Σταματίου και η Ρούλα Μαρινοπούλου αντίστοιχα.

Δείτε το εντυπωσιακό video clip που μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία Alexi Konstantinidi !

 

Share

About Author

Δημήτρης Δημητριάδης