ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 28 Δεκεμβρίου 2022

Η Μαντώ και ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας λένε «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε», στο νέο single από το album «Βραδινές Διαδρομές» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συναντά μουσικά τον πιο ερωτικό καλλιτέχνη της γενιάς του σ’ ένα δυναμικό τραγούδι, γεμάτο συναίσθημα, αισιοδοξία και θετικό μήνυμα, που «απογειώνεται» με τις εξαιρετικές φωνές τους. Η ίδια η Μαντώ υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο.
Το «Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε» είναι το έκτο single από το album «Βραδινές Διαδρομές» της Μαντώς, μετά το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το «Σκιές Και Χρώματα», το ντουέτο «Δεν Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου και το «Ρούχο Μιας Βραδιάς».
Το album «Βραδινές Διαδρομές», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων και το e-store της Panik, περιλαμβάνει 12 τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και γοήτευσε αμέσως τους ακροατές, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια.

Δείτε το!

Share

About Author