GOSSIP ΑΝΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ — 07 Σεπτεμβρίου 2014

Πάνος Κιάμος: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που συζητήθηκε στο «Politia Live Clubbing»!

«The talk of the town»… Έτσι θα χαρακτηρίζαμε την δυναμική πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου την περασμένη Παρασκευή στο «Politia Live Clubbing» της Θεσσαλονίκης!Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και φέτος δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το κοινό της Θεσσαλονίκης και φυσικά οι βορειοελλαδίτες θαυμαστές του το ανταπέδωσαν στο έπακρο.
Σε ένα κατάμεστο μαγαζί ο Πάνος Κιάμος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και διασκέδασε τους θαμώνες του Politia live clubbing όπως μόνο εκείνος ξέρει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Αγαπημένες ρούμπες, αισθαντικές μπαλάντες, διαχρονικές επιτυχίες και ένα καμαρίνι πάντα ανοιχτό & γεμάτο αγάπη για τους θαυμαστές του συνθέτουν το μυστικό της επιτυχίας για τον καλλιτέχνη Πάνο Κιάμο που σέβεται πάνω απ΄ όλα το κοινό του.
Έχοντας ατέλειωτες επιτυχίες στις αποσκευές του φρόντισε να κάνει σαφές από το πρώτο κιόλας λεπτό πως «δεν υπάρχει λόγος» να μην τον τιμήσουμε με την παρουσία μας.

Στο πλευρό του συναντήσαμε την εκρηκτική και απολύτως ανανεωμένη Αγγελική Ηλιάδη που κατάφερε με μεγάλη ευκολία να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της.Μαζί τους και οι Vegas – ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της χώρας, που τον περασμένο χειμώνα ξεσήκωσαν τη νυχτερινή Αθήνα με τις εμφανίσεις τους δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

Ο Πάνος Κιάμος και η εκρηκτική παρέα του θα βρίσκονται στο Politia Live Clubbing κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις… Μην τους χάσετε!!!

Χορηγός επικοινωνίας : Ράδιο Ακρόαμα 946 Σέρρες

Share

About Author