ΑΝΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 01 Οκτωβρίου 2014


Η Έλενα Ρίζου έχει καταγωγή από την Λιβαδειά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και εξακολουθεί να μένει, καθώς τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη σχολής βοηθού μικροβιολογικού και βιοχημικού εργαστηρίου καθώς και επαγγελματικού χορού.Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλία χορού αλλά στο τέλος την κέρδισε το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής ξένου τραγουδιού, στη σχολή της κυρίας Ν.θεοδωρίδου και κλασικού τραγουδιού με την καταξιωμένη καθηγήτρια της λυρικής σκηνής Κα Δ.Κάτσαρη.
Από μικρή ηλικία της άρεσε το τραγούδι και ο χορός, όπου στα εννιά της χρόνια κέρδισε το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό χορού. Έχει τραγουδήσει στο διαγωνισμό ομορφιάς, καλλιστεία “Miss Italia” ως προσκεκλημένη στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Έχει αρκετές και καλές συνεργασίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίπλα σε γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως, Στάθης Αγγελόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Δημήτρης Κόκοτας, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Τερλέγκας, Πέτρος Ίμβριος, Έλενα Παπαιωάννου, Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Ζαφείρης Μελλάς, Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση, Χρήστος Πάζης, Σαμπρίνα, Θέλξη, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Τάσσιος, Ειρήνη Μερκούρη, Σαρμπέλ και πολλούς άλλους.
Σήμερα, συνεχίζοντας τη μουσική της διαδρομή, μέσα από τη συνεργασία της με την InSideOut music web promotion, έρχεται και μας συστήνεται με το 1ο της 3 Track Digital EP με τίτλο «Σου έχω αδυναμία» που κυκλοφορεί από την XRC RECS USA, με αρκετούς και γνωστούς συντελεστές όπως τον Alex Leon, ελπίζοντας να ξεκινήσει και επίσημα και σταθερά πλέον τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα.
 

Share

About Author