ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 09 Σεπτεμβρίου 2015

Tο ΑΚΡΟΑΜΑ 946 εκτός από επιτυχίες σου χαρίζει και μοναδικά δώρα!
1 MLSiQTalk® Aura & 1MLS iQTalk Twist περιμένουν να γίνουν δικά σου!Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό κάνε like στοΑκρόαμα 94,6 Σέρρες / Akroama 94,6 Serres κοινοποίησε την εικόνα του διαγωνισμού και κέρδισε!

*Η Κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή της Άννας Θεοφίλου(11:00-13:00)

MLSiQTalk® Aura 4,7”, ένα κινητό Εμπειρία!

Το MLSiQTalk® Aura κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του! Το λεπτό και κομψό MLSiQTalk® Aura είναι εφοδιασμένο με άνετη HD οθόνη 4,7 ιντσών για μεγάλες γωνίες θέασης, μεγάλη φωτεινότητα και αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για εύκολη ανάγνωση κειμένων και ρεαλιστικά χρώματα στα βίντεο και τις ταινίες. Σε αυτή μπορείς να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που θα βγάλεις με τις δύο κάμερες 13MP οπίσθια και 3,2ΜP εμπρόσθια και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου.
Το χαρακτηριστικό που κάνει το MLSiQTalk® Aura να ξεχωρίζει είναι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής που διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόδοση κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Διαθέτει 16GB αποθηκευτικό χώρο, για να αποθηκεύεις ότι θέλεις…φωτογραφίες, επαφές, κτλ.
Για να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες, χωρίς να αγχώνεσαι για τη φόρτιση της συσκευής, η μπαταρία του 2000mAh παρέχει κορυφαία διάρκεια και αντοχή. Παράλληλα, το MLSiQTalk® Aura προσφέρει ενισχυμένη ευελιξία, αφού εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία δύο καρτών SIM ταυτόχρονα. Έτσι μπορείς σε μια συσκευή να διατηρείς και τις επαγγελματικές σου και τις προσωπικές σου επαφές.
Τέλος, στα συν του συγκαταλέγεται το λειτουργικό του, καθώς «τρέχει» την έκδοση Android 4.4 kitkat, για να χρησιμοποιείς όλες τις εφαρμογές σου.
Ακόμη περισσότερο όμως το MLS iQTalk®Aura διαθέτει τη MAIC, μια πολύ σημαντική καινοτομία που λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του κινητού η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ενώ με
ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του GoogleTM. Επιπλέον, με την MLS Pedia®, το κινητό σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να
σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά! Με το Τalk&Call® τηλεφωνείς με τη φωνή σου από το κινητό σου, με το Talk&SMS® στέλνεις μήνυμα με τη φωνή σου, με το Talk&Email® στέλνεις email με τη φωνή σου και με το Talk&Post® ποστάρεις στο FacebookΤΜ μόνο με τη φωνή σου!
Ασυναγώνιστο στυλ, πολύ ελαφρύ (129γρ), λεπτό (μόλις 9.4χιλ), οκταπύρηνο (1,4 GHz),οθόνη αφής ΗD στις 4,7 ίντσες, μνήμη 16GB, εμπρόσθια κάμερα 3.2MP για βιντεοκλήσεις και πίσω κάμερα 13MP με LED Flash. Το MLS iQTalk® Aura θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου γιατί είναι απλά … υπέροχο!

MLS iQTalk® Twist

Σουπερ επιδόσεις με ένα παιχνιδιάρικο twist..!
Θέλεις δυνατές επιδόσεις, πρακτικό μέγεθος και ξεχωριστό design; Το MLS iQTalk® Twist ήρθε για να σε κερδίσει! Με χρώμα σε όλες τις λεπτομέρειες του που το κάνει να ξεχωρίζει (διατίθεται σε ροζ, άσπρο και μαύρο), τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz για εκπληκτικές επιδόσεις και οθόνη αφής 4.5’’ IPS LCD κατασκευής One Glass Solution (OGS). Με 8MP
κάμερα αυτόματης εστίασης και LED Flash, για υπέροχες φωτογραφίες με ένταση, ζωντάνια και ακρίβεια στα χρώματα.
Παιχνιδιάρικος σχεδιασμός και υψηλή τεχνολογία γίνεται; Φυσικά, γιατί το MLS iQTalk® Twist σου διαθέτει τη MAIC, μια πολύ σημαντική καινοτομία που λειτουργεί ως η προσωπική σου βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του κινητού η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του GoogleTM. Επιπλέον, με την MLS Pedia®, το κινητό σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά
στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά! Με το Τalk&Call® τηλεφωνείς με τη φωνή σου από το κινητό σου, με το Talk&SMS® στέλνεις μήνυμα με τη φωνή σου, με το Talk&Email®
στέλνεις email με τη φωνή σου και με το Talk&Post® ποστάρεις στο FacebookTM μόνο με τη φωνή σου!
Ιδιαίτερο στυλ, πολύ ελαφρύ (129γρ), πολύ λεπτό (μόλις 7,95χιλ), τετραπύρηνο (1,2 GHz), με λειτουργικό σύστημα AndroidTM 4.4 KitKat, οθόνη αφής IPS OGS στις 4.5 ίντσες, μνήμη 8GB, εμπρόσθια κάμερα 1,3MP για βιντεοκλήσεις και πίσω κάμερα 8MP με LED Flash. Δώσεχρώμα στην καθημερινότητα σου με το MLS iQTalk® Twist!

www.mls.gr

Share

About Author