ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 22 Νοεμβρίου 2015

Οι 15 50, το απόλυτο rock συγκρότημα, μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, μια άκρως ερωτική, εκρηκτική και κυρίως βιωματική rock μπαλάντα!

«Αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου» Σε μουσική και στίχους του ιδρυτή της μπάντας και εξαιρετικού μουσικού, Ρουσσέτου Δημητρόγλου το τραγούδι αποτελεί προάγγελος του καινούργιου και ίσως και του πιο προσωπικού δίσκου των 15 50 με τον τίτλο «Εγώ».
Φορτισμένοι, όπως πάντα, με αστείρευτη rock ενέργεια, μας περιγράφουν μέσα από την αισθαντική ερμηνεία του νέου τους τραγουδιστή Μηνά Τσίγκου, μια έντονη συναισθηματική κατάσταση που οι πλείστοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έπειτα από ένα χωρισμό.
Η εσωτερική πάλη να ξεφύγεις από την συνήθεια μιας σχέσης η οποία έχει καταρρεύσει,τα βασανιστικά ερωτηματικά που προκύπτουν όσον αφόρα τον άλλο άνθρωπο, το εάν έχει προχωρήσει στην ζωή του ή συμμερίζεται το ίδιο «βάσανο» λόγω της έλλειψης, της νοσταλγίας, της ανάμνησης σου.

Η συνειδητοποίηση της κατάστασης, το ανολοκλήρωτο συναίσθημα, ο ρεαλισμός,αντιμάχεται στην άρνηση, την ισχύ της ελπίδας ενός γυρισμού, στην επιθυμία για συνέχεια και επανένωση. Μια έντονη μάχη μεταξύ συνειδητού (πραγματικής κατάστασης) και ασυνείδητου (ιδεατής κατάστασης)!
Παράλληλα, οι 15 50 αποφασισμένοι για την πιο δυναμική rock επιστροφή τους,δουλεύουν πυρετωδώς στο studio για την προετοιμασία του καινούργιου τους διπλού CD!

Ο δίσκος «Εγώ» θα περιλαμβάνει καινούργια άκρως ερωτικά και rock κομμάτια με πρώτο δείγμα το «Αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου», ενώ θα εμπεριέχει και την περσινή live εμφάνιση του συγκροτήματος στο Κατράκειο Θέατρο ως δώρο για τους φανατικούς θαυμαστές του! Κυκλοφορεί στις αρχές του 2016 από την Panik Platinum.
Οι live εμφανίσεις δεν λείπουν φυσικά από το πρόγραμμα του αγαπημένου συγκροτήματος το οποίο θα παρασύρει το κοινό στα πιο ξέφρενα live rock party, με την χειμερινή περιοδεία του ανά την Ελλάδα, παράλληλα με τις σταθερές εμφανίσεις από αρχές Δεκεμβρίου κάθε Τετάρτη στο Tramp, το πιο hot στέκι στο Γκάζι καθώς και στο Bastard (πρώην Monroe) στην Θεσσαλονίκη!
To νέο single των 15 50 “Αν Υπάρχει Κάτι Νέο Στην Ζωή Σου”
κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Απολαύστε το!

Share

About Author