ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 16 Δεκεμβρίου 2015

Στο Palmitas Pop Up Mexican Bar στην Ιερά Οδό (το πρώτο pop up bar στην Ελλάδα – powered by The Clumsies) έγινε χθες Τρίτη 15.12.15 το ξεχωριστό πάρτι της απονομής Πλατινένιου Δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη για τις μέχρι σήμερα συνολικές πωλήσεις του άλμπουμ «Μόνο Εξ Επαφής», ενός δίσκου που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ ώστε να έχει βγάλει ήδη μέσα σε ένα χρόνο τέσσερις top10 επιτυχίες (Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ, Κανείς Δεν Ξέρει, Ποιον Αγαπάς, Μόνο Εξ Επαφής).

Την απονομή έκανε η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία παρέδωσε στον λαμπερό Γιώργο Σαμπάνη την καθιερωμένη πλακέτα, μέσα σε επευφημίες, αλλά και ειδικό βραβείο που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για την περίσταση. Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης όλοι οι πολύτιμοι συντελεστές του δίσκου (στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, παραγωγός Soumka, στούντιο C&C – Χρήστος Αβδελάς), καθώς και καλοί συνεργάτες που στάθηκαν αρωγοί αυτού του άλμπουμ που έγινε πλατινένιο (Δρόμος FM, που ήταν και χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς, καταστήματα Public, Google, αλλά και ο στενός συνεργάτης και μάνατζερ του καλλιτέχνη Μάριος Παπαδάτος).

Η πιο ιδιαίτερη και φορτισμένη στιγμή ήταν όταν η Άννα-Μαρία Αντίππα έφερε στον Γιώργο Σαμπάνη ένα κουτί-έκπληξη που έκρυβε τα πρώτα αντίτυπα του δίσκου σε βινύλιο υψηλής ποιότητας. Ο Γιώργος Σαμπάνης που δεν γνώριζε τίποτα για το βινύλιο (το όλο εγχείρημα είχε παραμείνει μυστικό επί μήνες από την ομάδα της Cobalt Music) έμεινε αρχικά άναυδος και αφού συνήλθε ευχαρίστησε φανερά συγκινημένος… Ήταν για εκείνον ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!!!

Στο Palmitas Pop Up Bar είχαν μαζευτεί από νωρίς η οικογένεια του καλλιτέχνη (μάλιστα η μαμά του Έφη είχε φτιάξει cupcakes με νότες για όλους), πολλοί φίλοι από τα media, αλλά και εκατοντάδες fans του πιο αγαπημένου τραγουδοποιού της νέας γενιάς, για να μοιραστούν τη χαρά του και να ακούσουν live μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2015, όλες από το ίδιο άλμπουμ που δεν εξαντλείται σε 1-2 καλά τραγούδια, αλλά είναι ολόκληρο μια απίστευτη μουσική εμπειρία! Ανάμεσα τους ξεχώρισαν και οι καλλιτέχνες Πάνος Κιάμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλλα Καλλή, Μαλού, Τάμτα και Ευρυδίκη. Εκεί ήταν φυσικά, εμφανώς χαρούμενη και περήφανη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαμπάνης έκλεισε την μαγική βραδιά τραγουδώντας live τα τέσσερα επιτυχημένα single του «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», καθώς και το επόμενο επικρατέστερο τραγούδι που θα ξεχωρίσει, την ερμηνευτική μπαλάντα «Άργησες Πολύ».

Share

About Author