ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλάει πολύ για τον εαυτό του και αποκαλύπτει πολλά πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνον, σε πολύ συγκινητικό κλίμα.

Ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε ότι αισθάνεται πως αδίκησε πολύ τον εαυτό του και εξακολουθεί να τον αδικεί, αφού αγάπησε περισσότερο τη δουλειά του, παρά τον ίδιο.

Μεγάλη αδυναμία, όμως, και αγάπη είχε και στους γονείς του. Τον πατέρα του τον έχασε σε ηλικία 18 ετών. Ο θάνατός του τού στοίχισε πολύ, αλλά τον ενέπνευσε να γράψει ένα τραγούδι, το οποίο δεν ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά ο Τόλης Βοσκόπουλος, το "Καρδιά μου, μόνη". Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν άψογη, γι' αυτό και πάντοτε έτρεχε στην αγκαλιά της, για να της μιλήσει για όλα, χωρίς να λάβει καμία κριτική για τις πράξεις του.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μήν αναφερθεί και στην αγάπη και στον έρωτα, δίνοντας τη δική του εκτίμηση για τις διαφορές που χωρίζουν τα δύο είδη συναισθημάτων. Ο τροβαδούρος της αγάπης εξήγησε πως τον έρωτα μπορούν να σου τον προκαλέσουν πολλές γυναίκες, όμως σε λίγες θα βρεις τους λόγους που θα σε κάνουν να τις αγαπήσεις. Η αγάπη, όταν ριζώσει, ό,τι και να συμβεί, δε βγαίνει από μέσα μας. Ο έρωτας, όμως, κάποια στιγμή, μαραίνεται σαν λουλούδι.

 

Share

About Author

Δημήτρης Δημητριάδης