ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 31 Οκτωβρίου 2016

O Κυριάκος Παπαδόπουλος υπογράφει συνθετικά και παραγωγικά το νέο τραγούδι της Τζωρτζίνας Νικάκη με τον τίτλο ” Τώρα Ζω Για Μένα”.
Ο καταξιωμένος συνθέτης έχοντας συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες χαρίζοντας τους τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, δίνει στην Τζωρτζίνα Νικάκη ένα υπέροχο τραγούδι σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου που θα το λατρέψετε!

H Τζωρτζίνα Νικάκη έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος,Σταμάτης Γονίδης, Πάνος Κιάμος Νίκος Οικονομόπουλος ,Γιώργος Τσαλίκης, Χρήστος Μενιδιάτης Στις live εμφανίσεις της κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της αλλά και την σκηνική της παρουσία και θεωρείται από τις πιο υποσχόμενες νέες λαϊκές ερμηνεύτριες.Η Τζωρτζίνα είναι στην καλύτερη και πιο δημιουργική στιγμή της, έχοντας στο πλευρό της τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.Το τραγούδι ” Τώρα ζω για μένα” είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας τους!
Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Jaco και το βλέπετε στο επίσημο κανάλι της Prime Productions στο youtube .Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Prime Production σε διανομή από την Minos-Emi/Universal

Share

About Author