ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 08 Μαΐου 2020

Η μεγαλύτερη δισκογραφική μεταγραφή της χρονιάς μόλις ολοκληρώθηκε!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπέγραψε στην μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, τη Heaven Music.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με εκατομμύρια views και streams σε όλες τις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες και ένα τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί ανελλιπώς, εντάσσεται στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μετά από 13 χρόνια δισκογραφικής πορείας, ο Νίκος Οικονομόπουλος υπέγραψε εχθές, 6 Μαΐου 2020, το νέο του αποκλειστικό συμβόλαιό με τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music. Στις 16:00, πραγματοποιήθηκε LIVE STREAMING η συνέντευξη τύπου στις επίσημες σελίδες της Heaven Music στο Facebook και στο YouTube, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μία έκπληξη περίμενε τον ταλαντούχο ερμηνευτή, καθώς ο εικαστικός καλλιτέχνης Βασίλης Μιχόπουλος σχεδίασε LIVE το πορτρέτο του – ένα δώρο από τον διευθυντή της Heaven Music, Σπύρο Σταμούλη, στον καλλιτέχνη, με απώτερο νόημα τις πολλές δημιουργικές στιγμές που θα έρθουν!!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρέα με την νέα του δισκογραφική οικογένεια, ξεκινάνε σήμερα μία νέα μουσική διαδρομή και πολύ σύντομα θα μας ταξιδέψουν μέσα από το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν μαζί.

Όλος ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχεται το Νίκο Οικονομόπουλο, και υπόσχεται να βρίσκεται πλάι του σε κάθε δημιουργική αναζήτησή του!

Share

About Author