ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 16 Οκτωβρίου 2021

Η Κατερίνα Στικούδη, η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα, επιστρέφει με το 5ο ολοκληρωμένο album της και είναι κυριολεκτικά… “GRANDE”.

«GRANDE» επιτυχίες, «GRANDE» βίντεο κλιπ, «GRANDE» συνεργασίες, «GRANDE» Κατερίνα Στικούδη.

GRANDE – Μια λέξη η οποία εκφράζει απόλυτα την καλλιτεχνική υπόσταση της Κατερίνας, η οποία μετράει ήδη 13 άκρως επιτυχημένα χρόνια στη δισκογραφία με πρωτοποριακές & εντυπωσιακές εμφανίσεις και κυκλοφορίες που έχουν συζητηθεί και ξεχωρίσει.

Μετά από περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, ανάμεσά τους το ομότιτλο «GRANDE» -η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG-, τα singles «Διαφέρω», «Rio», «Εκδίκηση», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυο», «No Habla Espanol» καθώς και το γιορτινό «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ».

Από το album δε θα μπορούσε να λείψει η hot συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου «Οι Ιστορίες Μας» σε νέο ολοκαίνουργιο remix, το πρόσφατο 80s single «Της Καρδιάς Το Κλειδί» που ξεχωρίζει στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay καθώς και 5 ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ένα από αυτά είναι και η τρυφερή και συγκινητική μπαλάντα «Δεν Θα Πληγωθείς», την οποία μπορείτε να απολαύσετε από σήμερα οπτικοποιημένη στο επίσημο κανάλι της Κατερίνας στο YouTube.
Δείτε το βίντεο κλιπ «Δεν Θα Πληγωθείς» στο YouTube:

Δείτε το βίντεο κλιπ «Της Καρδιάς Το Κλειδί» στο YouTube:

Βρείτε το album “GRANDE” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://KaterinaStikoudi.lnk.to/GrandePR

Share

About Author