ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 26 Απριλίου 2023
Victor Vernicos
Ο Victor Vernicos και η ελληνική αποστολή της φετινής Eurovision ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Λίβερπουλ, όπου στις 9, 11 και 13 Μαΐου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.
Όλο αυτό το διάστημα, ο πολυτάλαντος 16χρονος καλλιτέχνης, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «What They Say», που κυκλοφορεί από την Panik Records, σε μουσική, στίχους και παραγωγή του ίδιου, έκανε μπαράζ συνεντεύξεων σε ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο του, όσο και με την αμεσότητα και το χιούμορ του.
Εξίσου αδιάκοπες είναι και οι πρόβες επί ελληνικού εδάφους, που γίνονται καθημερινά σε studio της ΕΡΤ, υπό τις οδηγίες του καλλιτεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες του, έχει επιμεληθεί ένα μοντέρνο, minimal και εντυπωσιακό concept, που περιλαμβάνει διακριτικά ελληνικά στοιχεία.
Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας για το Λίβερπουλ στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Απριλίου, ενώ η πρώτη τεχνική πρόβα του «What They Say» στη σκηνή του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 2 Μαΐου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο Λίβερπουλ, ο Victor Vernicos θα συνεχίσει την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής με συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης και συμμετοχή σε διάφορα μουσικά events.
Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης μέσα από τον β’ ημιτελικό, στις 11 Μαΐου, με τον Victor Vernicos και το «What They Say» να ανεβαίνουν στο stage 8οι κατά σειρά.

Δείτε το video:

Share

About Author