Χωρίς κατηγορία — 11 Ιουνίου 2014

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο YouTube το νέο βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού για το τραγούδι «Εσένα Θέλω» και το διαδίκτυο έχει ήδη πάρει φωτιά με ενθουσιαστικά σχόλια! Όχι μόνο για το τραγούδι που έγινε στιγμιαία επιτυχία στα ραδιόφωνα αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και για το περιεχόμενο του βίντεο κλιπ, που αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές του νεαρού τραγουδιστή με την οικογένεια και τους φίλους του.

Τα γυρίσματα με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη George Ant κράτησαν τρεις ολόκληρες μέρες, αφού έπρεπε να καταγράψουν την καθημερινότητα του τραγουδιστή, και έγιναν στις παραλίες του Αγίου Κοσμά/ Ελληνικού, στο Λαγονήσι, αλλά και στο «Όλα Ελληνικά», το κεφάτο club πάνω από το Posidonio.

Στη διάρκεια του βίντεο κλιπ «Εσένα Θέλω», με τη χορηγία της Amita Motion, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο να γυμνάζεται κατά μήκος της παραλίας, να κάνει jet ski, να οδηγεί μαζί με τους κολλητούς φίλους του σε νυχτερινή έξοδο, αλλά και να γιορτάζει τα 28α γενέθλιά του μαζί με τα τρίδυμα αδέρφια του, Κατερίνα και Παύλο, και την παρέα του. Το «Εσένα Θέλω» είναι το τρίτο κατά σειρά επιτυχημένο single (μετά το «Να Της Πεις» και το «Δεύτερη Φορά») από τον νέο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, την πιο σημαντική λαϊκή κυκλοφορία τον τελευταίο καιρό, πάντα από την Cobalt Music.

Λίγα λόγια για το νέο άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»:

Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου. Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού. Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε online στο κανάλι της Cobalt Music, όπου –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- έχουν ανέβει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στα δισκοπωλεία, δεκατρία lyric videos των τραγουδιών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην καθημερινότητά του, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, καταγράφοντας προσωπικές του στιγμές και έντονα συναισθήματα, από τη μελαγχολία και τη μοναξιά ενός χωρισμού μέχρι την ώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή, ενώ οι στίχοι πέφτουν ως υπότιτλοι.

 

Share

About Author