ΚΕΝΤΡΙΚΗ — 08 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της επιτυχίας “Κοίτα Σ’ Αγαπάω”, απολαμβάνουμε την αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή και στην δίγλωσση εκδοχή του τραγουδιού με τον σημαντικό Τούρκο ερμηνευτή Burak Kut, που κυκλοφόρησε όπως είχε προγραμματιστεί σε 40 ακόμα χώρες του εξωτερικού.

Το “Κοίτα Σ’ Αγαπάω”, σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Θάνου Γεωργουλά και σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, αποτελεί μέρος της πρόσφατης διεθνής συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut.

Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών με την παραγωγή μοιρασμένη σε Ελλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK. Στην Κωνσταντινούπολη, ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 Τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna! Η μίξη και το mastering γίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli (www.matteocifelli.com).

Απολαύστε το εντυπωσιακό video clip, που γυρίστηκε στην Μύκονο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Βικτώριας Βελλοπούλου και κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Share

About Author